WorldHost Trajner Needed

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kthehu tek Webinar PST

Dhoma River Gold e Tregtisë organizon Kthehu tek PST Webinar. Informacioni i paraqitur do të ndihmojë bizneset në tranzicion përsëri në PDT.

Vendndodhja: District School Board Zyra-it, # 2 Highway 28

Data: 22 Janar & 24

Koha: 10:30-11:30

Kjo webinar është i lirë për të marrë pjesë, por ne ju kërkojmë të regjistroheni me ne cilën datë do të marrin pjesë në mënyrë që të keni një ide se sa për të akomoduar.

Ju lutemi të kontaktoni goldriverchamber [at] gmail [dot] com për më shumë informacion.

Dhoma e Tregtisë Gold River News

I dashur aktuale, e kaluara dhe e ardhmja e Anëtarëve,

Edhe një herë, Dhoma River Gold e Tregtisë do të doja të ju falënderoj për anëtarësimin tuaj dhe përfshirje në Dhomën gjatë vitit të kaluar. Ajo ka qenë një vit i parë emocionuese me ngritjen e zyrës së re, hartimin dhe përditësimin faqen tonë të internetit (në progres) dhe publikimin e whats e në të tretet Gold lumit.

Gjatë vitit të ardhshëm, është e shpresojmë që ju do të përfitojnë të plotë të shërbimeve dhe programeve të vëna në dispozicion për ju me anëtarësimin tuaj të re. Gjithashtu, pjesëmarrja nga ju në komisione të Odës është i inkurajuar dhe do të rrisë vlerën e anëtarësimit tuaj. Shkathtësitë, njohuritë, gjykimi dhe përvoja e anëtarëve janë të paçmuar në marrjen Dhoma një sukses në arritjen e qëllimeve tona.

Takimi vjetor jonë e përgjithshme do të mbahet më 9 janar 2013 at RIDGEVIEW moteli sallën e konferencave. Appys @ 06:30, takim @ 07:00. Bordi ynë i ri i drejtorëve dhe kryetarëve të Komisionit do të zgjidhet në këtë kohë dhe buxheti dhe objektivat për vitin 2013 është diskutuar dhe finalizuar. . Nëse ndonjë nga ju janë të interesuar në lënë emrin tuaj të qëndrojë për një nga pozicionet ose do të donte të emërojë dikë, ju lutemi të paraqesë këtë emër të Dhomës së goldriverchamber [at] gmail [dot] com .

Për anëtarë të rinj ose në qoftë se ju nuk janë në gjendje për të bërë takimin ju lutem përpara kuotat e anëtarësisë të Kutia 39. Ne kemi bashkangjitur formularin tonë të anëtarësimit ju lutem plotësoni atë dhe email me kontrolloni tuaj. Nëse nuk ka ndryshim atëherë ju lutemi të mosrespektimi formularin. Kjo formë është e rëndësishme në mënyrë që ne e dimë se çfarë ju doni të përqëndrohet, por edhe se si ju do të donte të biznesit tuaj për të reklamohen në faqen e internetit.

Ne shohim përpara për mbështetjen tuaj të vazhdueshme dhe shpresoj që të shoh se jeni në AGM në natën e mërkurë.

Me respekt,

Dhoma Ekzekutiv

Dhoma Anëtarësimi formë konsum

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Shtëpia e hapur me Claire Trevena, MLA

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Web Redesign Needed

KUJDES GJITHA Web designers

Dhoma River Gold Ekonomike është duke kërkuar për një redesign vetëm e faqen tonë të internetit www.goldriver.ca .
Ne jemi të gatshëm të paguajnë $ 400 në projektuesi fitues.
Nëse jeni të interesuar ju lutem dërgoni me email Dhomën direkt në goldriverchamber [at] gmail [dot] com për më shumë informacion.
Ne pastaj do të ju email një të shkurtër përfunduar të projektit.
Template dizajn 15 për shkak nëntor.
Vendimi do të bëhet më 4 dhjetor.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Gold River Dhoma e Tregtisë: Arsyet për të Regjistrohu

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Meet & Përshëndetni Me John Cummins

Dhoma River Gold do të pret një takohen dhe përshëndes me e kandidatit të partisë Konservatore BC John Cummins .

Data e takimit: 1 E hënë Tetor

Takimi Vendi: RIDGEVIEW Motor Inn Mikpritja it

Takim Koha: 17:00-18:30

Ky është një takim joformal. Ne shpresojmë për të parë ju atje.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Fotografitë Shtepi

Dhoma River Gold Ekonomike është duke kërkuar për fotot tuaja për të ndihmuar Odën në atë të përpiqet për të promovuar dhe të zbulojë bukurinë që Fshati ynë dhe zonën përreth ka për të ofruar.

Nëse ju do të donte të jetë një pjesë e këtij promovimi dhe ju mendoni se foto juaj ka atë që e merr, ju lutemi të paraqesë hyrjen tuaj nënshkruar në Farmaci Popullit, Attn: Gold River Dhoma e Tregtisë.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Dhoma e Tregtisë Mbledhja

Nuk do të jetë një Takim River Gold Dhoma Anëtarësia, e hënë 28 Maj në orën 7:00 në Arena kat i ndërmjetëm Lounge.

Ne do të votojnë në bord tonë të re dhe të vendosur se ku Dhoma shkon nga këtu!

Nëse ju nuk jeni ende anëtar votimi ju mund të regjistroheni në takim. Pagesa është Përllogaritje për vitin dhe është $ 50.

Ne shohim përpara për të parë ju atje!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

River Gold Dhoma e Tregtisë Verë dhe djathit Mbledhja

River Gold Dhoma e Tregtisë Verë dhe djathit Mbledhja

Ejani dhe të bëni pyetje, të bëhet një anëtar dhe të gëzojnë një gotë verë dhe një bisedë në lidhje me të ardhmen e Dhomës.

Clayworks Cafe

E enjte 19 prill 07:00

Përkasin është biznes i mirë, së bashku ne do të ketë sukses!

Ne shohim përpara për të parë ju atje!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri
2 Faqja 1 nga 2 1 2

Kliko për Speciale

Spotlight Resident

Email The Buzz!

info [at] goldriverbuzz [dot] com ? subjekt = River Gold Buzz Mail ">

Ngjarjet e ardhshme:

Komentet e fundit

Kategoritë

RWES Weather Station

Twitter avancimeve të mundshme

Mot