"Urgjencës për të Industrisë" Shën Gjoni Programi i trajnimit Ambulanca

TRAJNIMI NDIHMA E PARË PËR 3 nëntor 2014
Shkolla e Qarkut 84 po pret një 8 ore
"Urgjencës për të Industrisë" Programi i trajnimit St John Ambulance
më 3 nëntor 2014
në GR Arena novice Lounge
që fillon në 08:00
Ky kurs është i WorkSafeBC aprovuar, dhe e barabartë me
MKO Niveli 1 kurs
Tarifa Kursi - $ 90; CPR Child - $ 10
Nëse jeni të interesuar, ju lutem telefononi Annie James në 250-283-2241, lokal 224
ose e-mail ajames [at] viw [dot] sd84 [dot] BC [dot] ca
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

BC Shakeout Madhe - 16 Tet @ 10:16

Nesër është dita! Lexo me info më poshtë dhe në faqen e internetit për të njoh nga afër veten dhe familjen tuaj në atë që duhet të bëni në rast të një tërmeti.

(Faleminderit për Merle Hagerty për kujtesë! :) )

Madhe BC Shakeout stërvitja është planifikuar për 10:16 më 16 tetor, 2014 Kjo do të thotë që kudo që të jeni në atë moment-në shtëpi, në punë, në shkollë, kudo-ju duhet Drop, Cover, dhe Hold On sikur ka pasur një tërmet i madh që ndodh në atë moment, dhe të qëndrojnë në këtë pozicion për të paktën 60 sekonda.

ShakeOut_BC_2014_Poster_JoinUs_Color

Via The Great BC Shakeout Website :

Mbroni veten. Të përhapur fjalën.

Ekipet zyrtare e shpëtimit të cilët kanë qenë të lidhura me skenën e tërmeteve dhe fatkeqësive të tjera në mbarë botën vazhdojnë të mbrojnë përdorimin e njohur ndërkombëtarisht "Drop, Cover dhe Hold On" protokoll për të mbrojtur jetën e gjatë tërmeteve:

  • DROP në tokë (para tërmetit të ju bie!),
  • Merrni COVER duke u nën një tavolinë guximshëm apo tavolinë, dhe
  • Hold On atë deri në ndalesa dridhen.

Nëse nuk ka një tabelë apo tavolinë afër jush, të bjerë në tokë në një qoshe brenda ndërtesës dhe mbulojnë kokën dhe qafën me duart tuaja dhe të armëve. Mos të përpiqen për të drejtuar në një dhomë tjetër vetëm për të marrë në një tavolinë.

Këto janë udhëzime të përgjithshme për shumicën e situatave. Varësisht nga ku ju jeni (në shtrat, ngarje, në një teatër, etj), ju mund të ndërmarrë masa të tjera, siç është përshkruar në rekomanduara Veprimet Siguri Tërmeti ( PDF | RTF ).

Pika kryesore është që të mos përpiqen për të lëvizur, por që menjëherë të mbrojtur veten sa më mirë se ku je. Tërmetet të ndodhë pa asnjë paralajmërim dhe mund të jetë aq i dhunshëm që ju nuk mund të kandidojë ose të zvarritem; ju, pra, më shumë gjasa do të jetë rrëzuan në tokë ku ju ndodhë të jetë. Ju kurrë nuk do të dini nëse goditje fillestare do të kthehet të jetë fillimi i një të mëdha. Ju shouldDrop, Cover, dhe Hold On menjëherë!

Përveç kësaj, studimet e lëndimeve dhe vdekjeve të shkaktuara nga tërmetet gjatë disa dekadave të fundit tregojnë se ju jeni shumë më shumë gjasa të jenë të plagosur nga bie apo fluturuar objekte (TV, llambat, qelqi, bookcases, etj) se sa të vdesim në një ndërtesë të shembur . Drop, Cover, dhe Hold On ofron nivelin më të mirë të përgjithshëm të mbrojtjes në shumicën e situatave.

Si me çdo gjë, praktikë e bën të përsosur. Për të qenë të gatshëm për të mbrojtur veten menjëherë kur toka fillon të dridhet, praktikë Drop, Cover, dhe të mbajë në si fëmijët bëjnë në shkollë të paktën një herë çdo vit.

Çfarë nuk duhet të bëni:

A nuk merrni në një porta! Një tërmet foto e hershme është i një adobe shtëpi u shemb me kuadër dera si e vetmja pjesë në këmbë. Nga kjo erdhi besimin tonë se një porta është vendi më i sigurt për të të jetë gjatë një tërmeti. Në shtëpi moderne dhe ndërtesave, doorways nuk janë më të sigurt, dhe ata nuk do të ju mbrojnë nga fluturuese ose rënie objekte. Get nën një tavolinë në vend!

MOS drejtuar jashtë! Duke u përpjekur për të kandiduar në një tërmet është e rrezikshme, pasi toka është duke lëvizur dhe ju lehtë mund të bien apo të plagosur nga mbeturinat ose qelqi. Running jashtë është veçanërisht e rrezikshme, si qelqi, tulla, apo komponentëve të tjera të ndërtimit mund të jetë në rënie. Ju jeni shumë më të sigurt për të qëndruar brenda dhe për të marrë nën një tavolinë.

A nuk e besojnë të ashtuquajturit "trekëndësh i jetës"! Në vitet e fundit, një e-mail ka qarkulluar cila rekomandon potencialisht jetën veprime kërcënuese, dhe burimi është diskredituar nga ekspertët kryesorë. Ju lutem klikoni këtu për më shumë detaje.

Çfarë duhet të bëni pas ndalesa dridhen!

Pas ndalesa dridhen: Car

Pas ndalesa dridhen: Shtëpi

Pas ndalesa dridhen: Punë

Ju lutem shikoni Faqja e internetit e Madhe BC Shakeout , ku ka më shumë burime të shumta për familjet, shkollat ​​dhe bizneset, si dhe shumë burime të ndihmës së parë dhe furnizimet kit emergjente. Kjo është një kujtesë e madhe! Plus, ju mund të regjistroheni familjes tuaj / shkollës / biznes! I regjistruar Buzz Gold lumit, dhe do t'ju kujtojë më 16 tetor, kur është koha për të "rënie, të mbuluar dhe të mbajë në".

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Shkolla Mbledhja e Bordit në Tahsis

Mbledhjen e rregullt të
BORDI I EDUKIMIT TË SCHOOL DISTRICT 84
Do të mbahet më e martë 14 tetor, 2014
Në orën 7:00, AT kapiten Meares SHKOLLË NË TAHSIS.
PUBLIKE ftohet.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Lista kandidat - Zgjedhjet komunale River Gold 2014

Via Jerry Perëndimit dhe rekordin

141010egr-faqe-001

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Lumi lokale Gold Mësues Katrina Kornylo mesin e 22 Mësuesit pes Dhënë Awards Kryeministrit prestigjioze Ministrit

Katrina K

Photo anë të Facebook

Të martën në 7 tetor GRSS Mësues Katrina Kornylo marrë një Certifikata e të arriturave nga Awards 2014 Kryeministrit për Përsosmëri të Mësimdhënies!
Ju mund të lexoni më shumë në lidhje me znj Kornylo dhe arritjet e saj në shkollën tonë të lartë në bio e saj zyrtare në Qeverinë e Kanadasë internetit: Katrina Korynylo . Megjithatë, citim nga një student thotë se të gjithë:
"Znj Kornylo e do puna e saj më shumë se kushdo tjetër që ne e dimë. Pasioni i saj për matematikë dhe shkencë është përtej të kuptuarit; kështu që kur ajo e merr atë në klasë, ajo bën një mjedis shumë më emocionuese për studentët në përvojë. "

~ Urime Znj Kornylo ~

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Peer Mbështetje Group - Takimet Bi-mujore

Ne do të ketë edhe një takim së shpejti - në qoftë se ju dëshironi më shumë informacion ose do të donte për të ardhur në një takim, ju lutemi kontaktoni ose Donna ose I (Kyra) në adresat e-mail më poshtë.

Poster_general Grupi Peer

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Storytime Family në VIRL

STORYTIME 2014 Family Storytime Tet-Nën

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

StrongStart në Ray Shkollën Fillore Watkins - 30 shtator

StrongStart-Flyer

~ StrongStart do të hapet të martën 30 shtator 2014 ~
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Sparks dhe Brownies Regjistrimi tetor 2

Natë Regjistrimi

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Mirë se vini Nga SD # 84 Kryetar, Carol Donaldson

Shtator 22/14

Në emër të Bordit të Arsimit për Vancouver Island School West Qarkut 84, unë do të doja të mirëpritur studentët dhe stafin përsëri pas verës zgjeruar. Unë shpresoj që të gjithë mund të kthehet në rutinë normale e tyre shkollore për vitin arsimor përpara.

Ne do të doja të kujtoj prindërve / kujdestarëve sa e rëndësishme PAC është për fëmijët tuaj, dhe një vend i madh për ju për të shprehur shqetësimet e përgjithshme dhe të përfshihen në komunitetin e shkollës.

Siç e dini, ky është vit zgjedhor. Term i ri për të Shkollës Trustees do të jetë katër vjet në vend të tre të mëparshme. Ne ju inkurajojmë të shqyrtuar http://www.bcsta.org/ për informacion të vlefshëm për t'u bërë i besuar. Rrethi ka nevojë për individët pa paragjykime nga prejardhje të ndryshme për të përballuar sfidat dhe kërkesat e siguruar një arsim cilësor për nxënësit tanë moderne të shoqërisë.

Carol Donaldson
VIW, SD84
Kryetar i Bordit

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri
2 3 4 5 ... 10 20 ... Last » Faqja 1 nga 20 1 2 3 4 5 ... 10 20 ... E fundit »

Kliko për Speciale

Spotlight Resident

Email lëvizje!

info [at] goldriverbuzz [dot] com ? subjekt = River Gold Buzz Mail ">

Kategoritë

RWES Moti Station

Twitter pa tru

Moti