kamagra bangkok

Kamagra Bangkok

Fëmijëve 24 Kori maj

Vajzat River lokale Gold Kodi Hutchinson dhe Kayla Lawrence do të interpretojë si!
Kori poster
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Ngjarjet në Gold lumit Legjionit The

Mish ulet këtë të premten (sonte!) Nga 17:00 -8: 12:00
Asgjë luajtur Rënda e shtunë 18 në 15:00 - potluck si!
Canucks Games në ekranin e madh e premte prill 17 19 e diel prill.
GJITHASHTU: Zgjidh një top hokeji është përsëri në Legjionin

Zgjidh një top hokeji

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Mayweather vs Pacquiao

Mayweather vs Pacquiao në 2 MGM Grand maj. Koha TBA. Në ekranin e madh, në lumin Legjionit Gold.

MGM Grand

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Lojë shtesë Koha! Ejani dhe për të marrë "Pucked" në fyelltarëve!

Get Pucked Poster

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Wing Night, Rock & Roll Bingo & Karaoke!

Pipers

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

St Patricks Day potluck dhe Jam në Legjionin

stpatrick

St Patricks Day potluck dhe Jam @ Legjionit me "asgjë serioze" 03:00 14 e shtunë mars. Pini SPECIALITETE, çmimin dyer, muzikë dhe ushqime. Dyer të hapur në kohën e rregullt dhe grupi fillon në 03:00
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Valle e Shën Valentinit në lumin Legjionin Gold

Dance Shën Valentinit

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Unazë në Vitin e Ri në lumin Legjionin Gold

Dance Vitit të Ri Poster 2014-page0001

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Juno Award Winner George Leach për të luajtur në 12 Tsaxana dhjetor

George dhjetor 12,2014-faqe-001

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Halloween Dance në Legjionin e lumit Gold - nëntor 1

Halloween poster 2014

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Djegës dhe Muzika në Plaza

Djegës-off poster

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

RWES PAC S'karaoke & S'ghetti Darka - 26 Tet

Fall fondesh poster

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

BBQ & Music në Plaza

~~ Pa pagesë ~~

BBQ dhe muzikë në Plaza
E martë 30 Sht 17:00-07:00
Fëmijët pa programe fun shumë
Ju lutemi të vijnë dhe të gëzojnë
~ Të gjithë të mirëpritur ~
Sponsorizuar nga Westgate katror Kisha
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Sesioni i Fundit Jam deri në vjeshtë!

bllokim sesion
JAM SESIONI!
E fundit deri sa të bjerë!
03:00 @ lumit Legjionin Gold
19 e shtunë korrik!
Gëzojnë disa argëtuese dhe ajrit të kondicionuar!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Shtëpia e Hapur & Zonja Night

Open House Zonja Night

18 e premte korrik
Open House: Zonja Legjioni Hall 07:00 -8: 30 pm
Epikurian, Çdo ditë Style, Scentsy, Avon, Partylite, Yoga & Art me Rachel & More!
FALAS Tërheq!
Zonja Night (pas Open House): GR Legion 20:30
Games: "Sa mirë e njihni BFF tuaj?", Vallëzimi, Karaoke & Konkurseve!
Sillni një mik, të dalë dhe të ketë disa fun!
Kontaktoni Sheila në 283-2910 për më shumë informacion.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ball Tournament Dance

valle
Weekend Ball Tournament Dance
E shtunë, qershor 28
08:30
Në lumin Legjionin Gold
Jo-anëtarët e mirëpritur - ju lutem nënshkruani në
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Summer Fun Co Ed-Programi

Programi Summer

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Fundit Music Trivia Me Sheila

Trivia Night

Muzikë Trivia & Dancing
Në lumin Legjionin Gold
E premte, qershor 13 ~ 20:30 -10: 30pm
ONE e fundit të vitit!
Come on jashtë dhe kanë pak argëtim!
Dancing për të ndjekur!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Pastrues gjuan - e diel 11 Maj

gjueti pastrues

Adult Hunt & Hunt Rinisë

NEVOJA: maksimale 4 persona për ekipin

Kosto: Pa pagesë!

TIME: 1: 00-3: 12:00, e diel 11 maj

VENDI: Takohen në Nimpkish Park për të marrë listat tuaja pastrues!

~~ Shpërblime ~ FUN FUN FUN ~~

Ju do të merrni një listë të artikujve dhe do të duhet dy orë për të marrë sa më shumë që ju mund të! Ekipi me sendet më të madhe mbi fiton listë!

Mundësi e madhe për vendin tuaj të punës (të ndërtimit të ekipit) ose miqtë / familjen, burrat vs bashkëshorteve, etj!

Ju lutemi Shënim: Nëse bie shi ne do të jetë në Qendrën e Komunitetit.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Gold Ditët River "Fuqia Lule" Dance

Fuqia lule

Në lumin Legjionin Gold
E shtunë 10 Maj ~ 20:00-01:00
Muzikë DJ dhe vallëzimi!
Contest Custom
~ ~ ~ ~ Çmimet
Jo-anëtarë të mirëpritur, ju lutem regjistroheni në.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

2 3 4 5 ... 10 ... Last » Faqja 1 nga 10 1 2 3 4 5 ... 10 ... E fundit »

Kliko për Speciale

RWES Moti Station

Mot