Covanta / Green Island Energy News

Pas dëgjimit në lidhje me historinë e lajmeve e cila u transmetua në GlobalTV (besoj), që të gjithë, por erdhi të drejtë jashtë dhe tha se projekti i termocentralit Covanta / Green Island Energjisë ka përfunduar këtu në lumin Gold, kam vendosur për të kërkuar kryebashkiakun Anderson për më shumë informacion.

Nëse ju lexoni Spotlight Resident këtë javë, ju do të dini se ai u ndal në këtë temë pak, dhe tha se raportet e lajmeve ishin të pasakta, dhe se ai inkurajon banorët River Gold për të kërkuar Këshillit për informacion të saktë dhe të azhurnuara.

Ja se çfarë Craig më tha sot:

"Pas duke folur me Thomas Lyons këtë të kaluar të martën se ai ka thënë, po e citoj," Covanta është e angazhuar për të pasur një projekt të energjisë në lumin Gold dhe plotësisht të presin për të fituar Kërkesë për Propozim nga Metro Vankuver. '"

Kryetari i Bashkisë Anderson gjithashtu deklaroi se Këshilli do të takohet me Covanta / Gjelbër Island Energjisë të martën 26 janari më të përditësuar plotësisht dhe informoi.

info [at] goldriverbuzz [dot] com ? subjekt = River Gold Buzz Mail ">

Kategoritë

RWES Weather Station

Twitter avancimeve të mundshme

Mot