Peer Mbështetje Group - Takimet Bi-mujore

Ne do të ketë edhe një takim së shpejti - në qoftë se ju dëshironi më shumë informacion ose do të donte për të ardhur në një takim, ju lutemi kontaktoni ose Donna ose I (Kyra) në adresat e-mail më poshtë.

Poster_general Grupi Peer

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Screening Shërbimi Mamografia: Nov 13/14

Screening Mamografia Shërbimi do të jetë në Gold lumit enjten, 13t nëntor Screening Mamografia h (gjithë ditën) dhe e premte, nëntor 14 (deri në 12:30) në Qendrën ujore.

Ky shërbim është për femrat e moshës 40-79 pa shenja të një problemi të gjirit. Ju nuk keni nevojë për rekomandim të mjekut, thjesht telefononi 1-800-663-9203 për një takim.

Kur prenotim takimin tuaj të jetë i sigurt që të ketë emrin e ofruesit tuaj të kujdesit shëndetësor i dobishëm. Në ditën e takimit tuaj: ju lutem vishni një veshje dy-copë (ju zhvishet nga bel lart) dhe nuk veshin parfum, deodorant ose pluhur talk.

Për më shumë informacion, ju lutem shikoni kontrollë mamografike Program pes.

Ju lutemi të ndajnë me miqtë tuaj lumit Gold dhe familjen!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Fall 2014 ujore Qendra Orari & Programs

Fall 2014 Orari ujore dhe Renia broshura Programet janë tani në Pool Listën / faqe Maps duhet të keni nevojë për të referuar në secilën prej tyre. Faleminderit Jan për origjinalet! :)
Ujore Qendra Orari Fall 2014

Ujore Qendra Orari Fall 2014

Qendra ujore Fall Programet 2014

Qendra ujore Fall Programet 2014

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Grace - martës në 01:00

Fall Grace

Grace ~ Gratë Mbështetja e grave në komunitetin tonë.
Grace është një grup konfidenciale mbështetje për gratë në komunitetin tonë. Grace qëndron për:
G rowth: Rritja e njohurive në lidhje me veten tuaj, gratë e tjera, të komunitetit, burimet, dhe mbështet.
R espect: Për veten dhe të tjerët; trajtohen me dinjitet, sepse ju rëndësi.
Një cknowledgement: Çfarë ju thoni, mendoni, dhe të ndjehen është i rëndësishëm; ju jeni vlerësuar.
C hange: Ndryshimi është i pashmangshëm, kjo është një pjesë e jetës; ju do të mbështetet si ju të marrë vendime dhe ndryshime në jetën tuaj.
E mpathy: Do të të dëgjojmë, të dëgjojnë ty, ndjehen të lënduar apo shqetësim, por ne nuk do të përpiqet për të kontrolluar ju, ju këshillojmë, ose keqardhje ju.
Të gjitha gratë janë të mirëseardhura.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Peer Mbështetje Group - Takimet Bi-mujore

Ne do të ketë edhe një takim së shpejti - në qoftë se ju dëshironi më shumë informacion ose do të donte për të ardhur në një takim, ju lutemi kontaktoni ose Donna ose I (Kyra) në adresat e-mail më poshtë.

Nëse rastësisht ju ishin pak dyshues pas leximit mesazhin tonë të parë në krijimin e këtij grupi dhe shpresën e duke u lehtësuar / mbështetur nga Klinikën, ai nuk duket se kjo do të ndodhë.

Grupi do të vazhdojë të jetë ajo që ne e parë e quajti atë - "Mbështetje kolegëve".

Poster_general Grupi Peer

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Arthritis Forum Publik

Arthritis Forum Publik

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Takimi i dytë për Peer Mbështetje Group

Takimi ynë i parë Grupi Mbështetës Peer shkoi shumë mirë. Ne do të ketë një tjetër së shpejti, ju lutemi kontaktoni ose Donna Schneider ose I (Kyra violinist) nëpërmjet email më poshtë, nëse ju jeni të interesuar në ndjekjen dhe ne do të le ju e dini kur dhe ku. :)

Grupi Peer poster

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Peer Mbështetje Group

Për të gjithë ata që kanë vështirësi me depresion, ankth, panik çrregullime, çrregullime humor, SAD (çrregullim sezonal emocional) dhe ato çështje me shëndetin mendor, Donna Schneider dhe unë (Kyra Fiddler) janë duke krijuar një mjedis konfidencial, të sigurt dhe mbështetës për të përmbushur çdo muaj. (Mujore Ndoshta bi në të ardhmen.)

Të dy Donna dhe kam menduar për dhe dëshironte atje ishte një grup si ky në lumin Gold për një kohë të gjatë. Ne të dy kanë përvojën e jetës me shumë nga këto sëmundje; Donna dhënë punën e saj me BCAS, dhe mua në një nivel shumë më tepër personale. Unë jam për ndarjen këtë, sepse unë kam vuajtur më së shumti në heshtje (disa miq të ngushtë e di), dhe për shkak se unë po vuaj edhe vullnet turpin dhe fajin, siç bëjnë shumë me çrregullime humor, depresioni, SAD, etj unë nuk do të vuajnë në heshtje më, dhe shpresa duke ndarë pak e tregimit tim, ai mund të ndihmojë shumë njerëz të ndjehen rehat të mjaftueshme për të ardhur në takimin tonë të parë. :)

Klinika ka qenë shumë e hapur, por që do të marrë kohë, kështu që ne do të dëshironim që të ketë një lloj takim njohës, dhe të ndajnë me të pranishmit atë që ne shpresojmë të bëjmë dhe çfarë grupi do të jetë rreth. Ne jemi duke parashikuar një lloj takimi të grupit, (të ngjashme me AA, dhe plotësisht konfidencial), ku ne mund të diskutojnë dhe të ndajnë burimet, të ndarë përvojat tona, apo vetëm të dëgjojnë dhe mbështesin njëri-tjetrin. Duke dikush dëgjojnë dhe të kuptojnë, ose thjesht duke e ditur ju jeni mbështetur mund të bëjë të gjitha ndryshim në botë.

Nëse kjo tingëllon si diçka që ju do të jenë të interesuar në, ju lutem email Kyra në info [at] goldriverbuzz [dot] com ose Donna në donnaschneider56 [në] më [dot] com , me emrin tuaj dhe adresën email, dhe ne do të ju jap më tej informacione lidhur me datën, kohën dhe vendin e takimit tonë të parë. Ky takim është planifikuar dhe është një të shkuar për javën e ardhshme. (Ju lutemi të kontaktoni ose prej nesh, nëse jeni të interesuar në pjesë në mbledhjet e ardhshme, por nuk janë në gjendje për të bërë këtë për shkak të pushimeve verore, etj)

Asnjë informacion personal ndonjëherë do të jepet për të gjithë, nëse ju kontaktoni ose ne. As nuk do të kemi të zbulojë të gjithë në qoftë se ju të kontaktoni me një pyetje ose hetim. Njëqind për qind konfidenciale dhe private.

Është shpresat tona se grupi do të ketë një lehtësues i ditur përmes Klinikën GR sa më shpejt që ne të jetë e mundur.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

20 ujore Qendra e Re-Hapet shtator!

pishinë

Qendra ujore do të ri-hapur më 20 shtator 2014.
Parks & Rekreacion departament është duke kërkuar për instruktorët e programit.
IE: Zumba, gjimnastikë, Kids Dance. etj
Ju lutem kontaktoni Michael Lott në pishinë [në] conumacable [dot] com ose telefononi 250-283-2216 për më shumë informacion.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Opsionet Dentare për Familjet Qendrore dhe Island North

Ju lutem klikoni mbi fotot më poshtë për të zgjeruar në një dritare të re.
Opsionet Dentare për Familjet në Central North Island-faqja-001 Opsionet Dentare për Familjet në Central North Island-faqja-002

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri
2 3 4 5 ... Last » Faqja 1 nga 9 1 2 3 4 5 ... Fundit »

Kliko për Speciale

Spotlight Resident

Email lëvizje!

info [at] goldriverbuzz [dot] com ? subjekt = River Gold Buzz Mail ">

Kategoritë

RWES Moti Station

Twitter pa tru

Moti