kamagra bangkok

Kamagra Bangkok

18 19 Hole Restorant Mbyllur korrik në 04:00

for a tournament function. Ju lutemi të këshilluar se Golf Course 19 Hole Restorant do të mbyllet në 16:00 e shtunë 18 korrik për një funksion të turneut.
Faleminderit,
Drejtuesit
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Departamenti Lab në lumin Gold Klinika Shëndeti mbyllur 27 korrik - 6 gusht

dept laborator mbyllur korrik 27

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Rimbursim Scam taksave

Po - këtu është një tjetër një.

Kjo është pretenduar që do të vijnë nga të Ardhurave Kanadaja këshillon se ju keni një rimbursim të vij tek ju me anë të e-Transfer. (Paratë transferohen përmes e-mail - shumica e bankave ofrojnë këtë shërbim tani.)

Një banor lumit Gold marrë këtë e-mail:

Nga: Ardhurave-Agjencia < admin [at] image-image [dot] com >
Subjekti: Tax-Refunԁ ΙD: 916894555
Data: 3 korrik 2015 në 07:27:48 PDT
Përgjigje-To: Ardhurave-Agjencia < admin [at] image-image [dot] com >
I dashur
Kanada Agjencia Ardhurave ju ka dërguar një interac e-Transfer (më parë interac Email transferimit të parave). 282fc57c9469cc37
Shuma: $ 500,29 (CAD) 282fc57c9469cc37
Mesazh dërguesit: Një mesazh nuk është ofruar 282fc57c9469cc37
Data e Mbarimit: 2015/03/07
282fc57c9469cc37
Veprimi kërkuar: 282fc57c9469cc37 282fc57c9469cc37
Për të depozituar paratë tuaja, klikoni këtu: 282fc57c9469cc37
(Link hequr nga Buzz)
2015 Kanada Agjencia Ardhurave (CRA) Mbështetje Online 282fc57c9469cc37

Kjo lidhje do të ju merr në një faqe interneti ku ju do të kërkohet që të paraqesë të dhënat tuaja bankare dhe fjalëkalimin. Nëse ju merrni ndonjë lloj rimbursim ose të holla nga të Ardhurave Kanada ajo do të vijë në formën e një kontroll në postë apo depozitimit të drejtpërdrejtë - por ju keni gjëra të ngritur me ta. Ata nuk do të dërgoni një e-transferimit të tilla si më sipër.

CRA është kërkuar që ne të gjithë kini kujdes e komunikimit mashtruese - më shumë informacion mund të gjeni këtu:

http://www.cra-arc.gc.ca/ntcs/bwr-eng.html

Ju lutemi të ndajnë me shokun tuaj dhe familjen!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Fituesit e stol fondesh ishin Stu & Ann Isbister

Fundraiser Vend

Urime për Stu dhe Ann Isbister në një fitore të madhe dhe për komunitetin për mbështetjen e një kauzë kaq të rëndësishëm! Dhe një BIG ju falënderoj për Lee Yateman për krijimin dhe dhuruar tillë një pjesë bukur të artit.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Mobilje të lirë!

Unë kam disa mobilje për të dhënë larg.

Një fshehur një krevat, karrige dhe osman. 2 qilima zonë, bufe. Gjithashtu një shtrat të vetëm më afër deri në fund të muajit korrik.

Ju lutem kontaktoni Joan në 283-9.085.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Lumi Gold Konsultimi Komuniteti - Vancouver Biblioteka Rajonale Island

Konsumatorët e bibliotekës bërë më të mundësisë së tyre për të lënë Biblioteka Rajonale e di në lidhje me rëndësinë e degës tonë lokale bibliotekës në vitet e ardhshme ... ..and tani. Tridhjetë e katër e klientëve tanë ishin në gjendje të takohet me menaxherin tonë Zona, Thom Knutson dhe Sherbime Adult bibliotekar, Patrick Siebold për të formuluar dhe shprehur vizionin tonë të komunitetit. Faleminderit për të gjithë që ishte në gjendje të jetë pjesë e këtij procesi ... dhe të gjithë ata që ka mbushur një studim online ose në letër (këto ende mund të paraqiten).

IMG_1712 IMG_1716 IMG_1717

Nuk do të jetë një takim follow në Qendrën Burimore Literacy të martën 30 qershor ne oren 19:00 për të folur për orë dhe ditë që komuniteti ynë ka nevojë bibliotekën të jenë të hapura për publikun. Ju lutemi të vijnë dhe të bëni që zëri juaj të dëgjohet. Format Komento Customer janë në dispozicion në degë, nëse nuk jeni në gjendje të marrin pjesë.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Scam Lajmërimet!

Scam-Alert1

Jo - ju nuk e keni fituar një udhëtim të lirë në mbarë botën, as një pushim në një vendpushim luksoze në Kankun.

Gold Banorët e lumenjve po e raportoni ata po marrin telefonata të dyshimta nga "Air Canada" dhe "WestJet" kohët e fundit. Një banor tha Ajrore Kanada telefonoi nga një numër telefoni lokal (283-4442 - padyshim numrat lokale të bëhet më e lehtë dhe më e lehtë për kriminelët për të marrë), dhe se ajo kishte fituar një fluturim të lirë për të qenë një klient i tillë besnik! (Ajo kurrë nuk ka fluturuar Ajrore Kanada.)

Një tjetër banor vetëm emailed Buzz duke thënë se ajo mori një telefonatë të ngjashme nga "WestJet". Ajo bëri thirrje WestJet (kompania e vërtetë) dhe ata e dërguan këtë link menjëherë në lidhje me problemin gjithnjë e në rritje e saj:

http://blog.westjet.com/make-it-stop/?sm_cid=sm-tw-phone-scam-20150519

Ju lutem lexoni, si ky artikull nga WestJet ka info mbi çfarë saktësisht po ndodh, çfarë WestJet është duke bërë dhe atë që ju mund të bëni si.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Si të Advertise / postoni në Buzz

Unë jam ende duke marrë pyetje se si të postoni në lëvizje. Është e thjeshtë - vetëm unë mund ta bëjë këtë! (Unë jam një kontroll fanatik atë mënyrë) Dërgo atë që ju dëshironi postuar dhe unë do të marrë atë nga atje!
Unë gjithmonë do të postoj në vijim pa pagesë:
  • Ngjarjet e komunitetit / info
  • Fundraisers
  • Grupi Komuniteti ngjarje / info
  • Ngjarjet jo fitimprurëse / njoftime
  • Lost / Found
  • Fuzzies ngrohtë / Ftohtë Pricklies
  • Njoftime ndryshme jo-fitimprurëse
  • Ditëlindjet / Urime / kronikë
Nëse ju jeni një biznes, komerciale, qeveritare apo një individ të vënë në një ngjarje / referohem / shitje e cila e bën të holla, unë do të paguani një tarifë për të ndihmuar të mbuluar hosting, licencimin dhe kostot e tjera të internetit të lidhura. Ju lutem shikoni Reklamim faqe për më shumë informacion. Një sulm është i lidhur edhe me reklama të klasifikuara.
Unë mund të arrihet duke përdorur Kontakti faqe, ose nga emailing info [at] goldriverbuzz [dot] com . Ju mund të dërgoni një foto ose të paraqesë me e-mail adresën, por vetëm tekstin përmes faqes kontaktuese.

Nimpkish Park Gras Riparimet

Nimpkish Park Gras Riparimet-page0001

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Ndalimi zjarr kampi lëshuar për pjesën më të madhe Vancouver Island

Via h ttp: //www.cheknews.ca/campfire-ban-issued-for-most-of-vancouver-island-106120

Si e mesditës të shtunën, campfires vetëm do të lejohet në Vancouver Island veriore, pjesën mes të bregdetit të kontinent dhe në Haida Gwaii.

Zjarr kampi Ban Zona

Qendra Zjarri Bregdetare po zbaton këtë ndalim të pjesshëm zjarr kampi për shkak të kushteve të thatë karburantit pyjeve dhe rritjes së temperaturave.

Ajo ka për qëllim për të ndihmuar në parandalimin e zjarret e njeriut të shkaktuara dhe për të mbrojtur sigurinë publike, dhe ajo do të mbetet në fuqi derisa publiku është njoftuar ndryshe.

Ky ndalim mbulon të gjitha Parqet BC, tokat Crown dhe tokat private brenda Qendrës së zjarrit Bregdetare, në fushat e mëposhtme:

Në Vancouver Island:

* Afrika e Robson gji

* Në jug të Luginës Nimpkish

* Afrika e Nordstrom Creek në Brooks Gadishullin në bregdetin e jashtme të Vancouver Island, me përjashtim të zonës së njohur si "mjegull" Zona (Zona mjegull është një grup i tokës dy kilometra të gjerë që shkon në jug nga Nordstrom mëngë të Owen Point afër Port Renfrew.)

Në kontinent

* Afrika e Knight gji

Të gjitha llojet e tjera të zjarreve të hapura mbeten të ndaluara në të gjithë zonën juridiksional të Qendrës Fire bregdetare, duke përfshirë edhe djegien oborrin e shtëpisë ose Kapari shtyllave djegur pastrimin.

Fuçi djegur, kafaze djegie, fishekzjarre, fishekzjarre, fenerë qielli dhe synimet binare shpërthimet janë gjithashtu të ndaluara.

Burimi: Ministria e Pyjeve, tokat dhe Operacioneve Burimeve Natyrore

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Blerja e 50-vjetorit bluza për jo Banorët

Buzz ka marrë gjithnjë e më shumë e-mail nga jashtë-e-towners dhe ish-Gold Riverites të cilët janë duke planifikuar të ndjekin festimet tona dhe duan të dinë se si ata mund të rezervë dhe / ose para-paguajnë për një 50-vjetorin T-shirt.

Kam folur me grupin Revellers (i cili është i ngarkuar me këtë) dhe për fat të keq kjo nuk është vetëm e mundur.

T-shirts janë duke u shitur e marta deri të shtunën në mbrëmje Revellers Clubhouse me nga 6:30-09:00. Unë jam i tha se kishte 300 të shtypura dhe ata kanë shitur 100 deri tani. Ata këshilluar se në qoftë se ju nuk jeni nga Gold lumit aktualisht dhe uroj një T-shirt, të lutem kontaktoni një mik të vjetër, të afërmit, anëtar i familjes, etj, për të blerë një për ju.

Unë shpresoj se kjo ndihmon pyetje të gjithëve.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Litarë zhdukur nga Gold lumit Shkollën e Mesme

Update: Great News! Litarët e rrëmbyera nga GRSS janë gjetur.

Litarë zhdukur nga Gold lumit Shkollën e Mesme
Të premten në mëngjes, 12 qershor, disa litarë janë hequr nga gjurmët pranë lumit Gold Shkollës së Mesme. Këto litarë përkasin shkollës dhe ishin për t'u përdorur si një aktivitet që ditë. Në qoftë se ju keni hequr litarë, duke përfshirë edhe një pjesë të madhe tërheqje-e-luftës litar, ju lutem kthimin e tyre në shkolla sa më shpejt që të jetë e mundur.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kufizimet zjarr të hapur zgjeruara në Qendrën Fire Bregdetare

Via pes Zjarri Degën e Menaxhimit

2015/06/10 10:31

Parksville - Efektive në mesditë në e mërkurë, qershor 10, 2015, Kategoria 2 dhe Kategoria 3 zjarre të hapura do të ndalohet në të gjithë juridiksionin e Qendrës Fire bregdetare, me përjashtim të "mjegull Zone".

Ky zgjerim i ndalimit ekzistues është për të ndihmuar në parandalimin e zjarret e njeriut të shkaktuara dhe të mbrojnë sigurinë publike. Ky ndalim do të mbetet në fuqi deri në 16 tetor 2015, ose deri publiku është njoftuar ndryshe.

Ky ndalim mbulon të gjitha Parqet BC, tokat Crown dhe tokat private brenda Qendrës së zjarrit Bregdetare, me përjashtim të zonës së njohur si Zona mjegull. Zona Mjegull është një grup i tokës dy kilometra të gjerë që shkon nga Owen Pika afër Port Renfrew në kufirin e qarkut të Port çartur.

Një hartë e zonës së prekur është në dispozicion online në: http://bit.ly/1e0E97a

Ky ndalim nuk zbatohet brenda kufijve të një pushtetit vendor që ka aktet nënligjore Zjarri parandaluese në vend dhe është shërbim nga zjarrfikësit. Para se të ndriçimit ndonjë zjarr, kontrolloni me autoritetet lokale qytetare në lidhje me ndonjë kufizim të tjera.

Ju gjithashtu mund të ndiqni të rejat e fundit lëndë e djegshme:

* Në Twitter në: http://twitter.com/BCGovFireInfo
* Në Facebook në: http://facebook.com/BCForestFireInfo

Media Kontakte:

Donna MacPherson ose Marg Drysdale
Zyrtarët zjarri informacionit
Dega Menaxhim Zjarri
Qendra Zjarri Bregdetare
250 951-4209

Në mënyrë të veçantë, kjo ndalesë vlen për:

* Djegia e çdo materiali (grumbulluar ose unpiled) më të vogël se dy metra në lartësi dhe tre metra në gjerësi;
* Djegia e zjarreve apo bari në një sipërfaqe më pak se 2000 metra katrorë;
* Përdorimi i fishekzjarreve, fishekzjarre, fenerë qielli djegur fuçi ose djegur kafaze të çdo madhësi apo përshkrimi; dhe
* Përdorimi i objektivave binare shpërthimet (p.sh., për pushkë praktikë të synuar).

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Pager Sistemi Në Gold lumit Klinikën Shëndetësore Back up & Drejtimin

Klinika Lumi Gold Shëndetësisë ka këshilluar që sistemi atë të pager është kthyer dhe drejtimin si kohët e fundit kjo pas mesditës.
Nëse jeni të ri për komunitetin tonë dhe në dijeni në lidhje me sistemin tonë pager, ju lutem referojuni në këtë post "Një gjë e mirë për banorët e rinj" postuar në vitin 2010.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Shëndeti Klinika Pagers padisponueshëm deri në njoftimin tjetër

Scan-faqe-001

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

HOUSE HAPUR PËR GERMAIN & Lionel Martel

HOUSE HAPUR PËR GERMAIN & Lionel Martel
Për miqtë e Germaine dhe Lionel, ata do të vizitojnë lumin Gold dhe do të duan të shohin ju.
Edhe pse koha e tyre është e shkurtër, nuk do të jetë një shtëpi e hapur për ta në:
E martë, qershor 9 1:00-03:00
532 Dogwood Drive (shtëpia e Ray & Nicki Hammell)
Nëse më shumë informacion është i nevojshëm, ju lutemi telefononi 283-2.978.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Raport mbi takimin Village Voice fundit

Raportojnë për takimin e Fshatit Voice 05 06 2015

Grupi Zëri Fshati u takuan në shtëpinë e një anëtari më 6 maj për takim tri-mujore. Takimi ishte planifikuar për RWES, por qasja nuk ishte e mundur për shkak të kodit të hyrjes mosfunksionim.

Një seri gjallë e diskutimeve u zhvillua në projekt Nimpkish Park, i cili duket nga informacioni nga fjala e gojës për të është dhënë drita e gjelbër.

Si edhe, mungesa e disponueshmërisë së informacionit për publikun të dy para dhe pas merren vendimet ngritur disa pyetje. Të gjithë u pajtuan se pjesëmarrja në audiencë në të këshillit dhe bordit shkollor takim do të jetë një aktivitet i denjë i rregullt për një vullnetar, ndoshta me një kthesë të caktuar listën.

Raportet Znj Trevis 'në takimet e qytetit janë vërejtur të ketë qenë shumë i plotë dhe i dobishëm në informimin e komunitetit tonë në lidhje me mbledhjet e këshillit. Për fat të keq, ky raportim duket ose që kanë përfunduar ose në një pushim, të paktën në format të printuar.

Minutat janë të vlefshme nëse dikush shkon në zyrën e fshatit, disi të paqarta me pak informacion mbi mocioneve, seconder apo diskutim pikat kryesore.

Me sa duket dikush mund të drejtohet këshillit para për takime dhe pyetjet e tyre janë të mirëpritur në përgjithësi në takimet e bordit shkollor. Ajo u vuri në dukje se Këshilli ka në takimet kamera në shumë çështje, me pak të ndjekin deri raportimin mbi temën e biznesit diskutohet.

Shqetësimet janë konsideruar gjithashtu në lidhje me atë që mund ose nuk mund të ndodhin për të mundësuar një rivitalizimin e mirëqenies dhe rritjen e potencialit ekonomik të fshatit. Ka pasur disa diskutime në lidhje me potencialin pozitiv turistik, duke përfshirë çështje të tilla themelore si mungesa e një banjo publike të përshtatshme në një vend qendror.

Mendime mbi zhvillimin e komunitetit:

U vu re se bukuria jonë natyrore dhe burimet mjedisore të mbajë potencial të jashtëzakonshëm për objektet e daljes në pension dhe shkretëtirë pursuits rekreative në natyrë.

* Si dhe, disa ide për krijimin e punësimit janë brainstormed përfshirë strehë refugjatëve; lloje të ndryshme të qendrave të rehabilitimit, objekteve të trajnimit dhe në mesin e tyre të transportit udhëtarëve.

* Rritja e zhvillimit të drejtpërdrejtë të programeve publike për rekreacion, aktivitete rinore dhe ruajtjen.

* Është e qartë se disa udhëzime profesionale apo lidershipi me vizion, guxim dhe imagjinatë mund të kenë nevojë për të dalë përpara për të filluar ndonjë realitet për vizione të tilla.

* Shënim ishte bërë nga një adresë të kohëve të fundit të paraqitur në tonë të sapo formuar Oda Ekonomike nga z McGee, Administrator për lokale tonë Mowachaht / Muchalaht Band, ku ai e përshkroi planin e zhvillimit të shquar në vend për miqtë tanë të Kombeve të parë, (të zhvillimit potencial dok dhe minierave) shpresojmë se me bashkëpunimin e ngushtë të komuniteteve të tjera në rajonin tonë.

* Komunikimi me udhëheqës të komuniteteve të suksesshme në tranzicion si Chemainus dhe Cumberland mund të jetë i dobishëm.

Grupi pastaj u kthye për të diskutuar mbi mënyrat se Village Voice mund të rrisin më të mirë të komunikimit interaktiv me anëtarë të komunitetit tonë, duke përfshirë të zgjedhur, personelin publike dhe qytetarëve të përgjithshme të të gjitha moshave.

Disa ide diskutuan ishin:

* Vijimi i rregullt në bordin e shkollës dhe mbledhjen e këshillit të fshatit nga gazetarët përfaqësuese vullnetare.

* Një program javor ose bi flasim kanal javore komuniteti intervistuar figura publike dhe duke pasur diskutime me grupet e interesit të komunitetit.

* Bi Takimet vjetore apo emergjente bashkia e qytetit për të dëgjuar në lidhje dhe për të diskutuar çështje të rëndësishme të komunitetit.

* shkronjat "Kolektive" të zyrtarëve të zgjedhur shprehin pikëpamjet e individëve me shqetësimet, sugjerimet ose ide (nevojat e perceptuara) për komunitetin.

* Vullnetare spokes persona që të marrin çështjet dhe pyetjet në këshillin apo bordit të arsimit.

* Sigurimi i një fletë informacioni relative të fshatit dhe bordit shkollor vendimeve dhe çështjet.

* Krijimi i kontakteve me grupet e komunitetit të tilla si revelers, Golf Club Legjionit, Shoqërisë Literacy, Dhomës dhe kishave, dhe duke bashkëpunuar me ta në transmetim agjendat e tyre të komunitetit.

Ide për takimet e ardhshme:

* Mundohuni të marrë një hapësirë ​​takim i cili do të strehojë pjesëmarrësit.

* Krijimi i një agjendë të qartë për të gjitha takimet.

* Fto qytetarëve të paraqesë pyetje, shqetësime ose ide për diskutim.

* Ftesat për zyrtarët individualë të zgjedhur ose nëpunësve publikë për të "vendosur rekord të drejtë".

Takimi ynë i ardhshëm do të jetë në gusht në një kohë dhe vend të të shpallet.

Ndërkohë ne mirëpresim pyetjet, duke dëgjuar shqetësimet tuaja dhe idetë tuaja pozitive.

Shumica e të gjithë ne shpresojmë se ju do të na nderojë me praninë tuaj dhe zë në takimin tonë të ardhshëm.

Gordon Rajotte 250-283-7503

Don Beggs: dbeggs [at] conumacable [dot] com

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kapërcyer Kushdo?

Nëse dikush është një lojtar Ura ose do të donte për të mësuar, ju lutem kontaktoni Dick në dick8hughes [në] gmail [dot] com. Ai ka deklaruar për Buzz se ai është më shumë se i gatshëm për të mësuar të gjithë të interesuar në duke luajtur lojë.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Grad Dru duke u dorëzuar 23 Maj

Grad përditësim dru zjarri!
Faleminderit për të gjithë klientët tanë për durimin tuaj.
Wood do të dorëzohet Sat, 23 maj.
Nëse ju nuk e keni paguar ende, ju lutem ta bëjë këtë në GRSS nga e enjte, 21 maj (Shkolla e mbyllur e premte)
Faleminderit nga Grad Klasa e 2015, për mbështetjen tuaj!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Zëvendësimi i projektit Saunders Creek Bridge

5 Maj 2015
INFORMACION NJOFTIM Highway 28 - Saunders Creek Bridge Zëvendësimi i Projektit

Gjatë një urë inspektimit të planifikuar rregullisht mirëmbajtjes Më 24 mars 2015, Ministria e Transportit dhe (Ministria) Kontraktori i mirëmbajtjes së infrastrukturës, e Shërbimeve Emcon Inc, gjeti disa të përkeqësimit të përshpejtuar dhe dëme në tra horizontal në drejtim të rrymës, më Ura e Saunders Creek Bridge.

Siguria është e një rëndësie të madhe për ministrinë dhe për të siguruar sigurinë e vazhdueshëm të publikut udhëtojnë, një vendim është bërë nga inxhinierët strukturore të ministrisë për të hequr ngarkimin e trafikut nga tra horizontal dëmtuar. Kjo u arrit duke mbyllur gjysmën e strukturës dhe zbatimit të vetme trafikut korsi rotacion. Ura vazhdon të monitorohet rregullisht nga të stafit dhe të ministrisë kualifikuar inxhinierë të ndjehen të sigurt se ura mund të vazhdojë të operojë në mënyrë të sigurtë në këto kushte. Kamionë të transportit (ushqimore, prerjet dhe transportit peshku lloj kamionë) janë ende të lejuara për të vepruar dhe të kalojnë urën në peshat ligjore sipas rregullave Transportit komerciale; megjithatë nuk ka leje mbingarkesë do të lejohet në këtë kohë, derisa ura e re tërthortë është operacional.

Si Saunders Creek Ura ishte pranë në fund të jetës së saj të shërbimit, ministria kishte porositur më parë një dizajn strukturën zëvendësim i cili tani është duke u përgatitur për tender. Ministria synon për të ndërtuar një urë të përkohshme tërthortë në verën e vitit 2015 me struktura të përhershme zëvendësimin duke u instaluar në verën e vitit 2016.

Projekti do të përfundojë në një qasje me faza, gjatë dy sezoneve të ndërtimit për dy arsye: 1) sasia e punës që kërkohet në kuadër të kanalit lumë dhe sasi të kufizuar kohore, në muajt e verës për të ndërmarrë këto vepra brenda kanalit të ndjeshme mjedisore zonë dhe 2) koha trillim nevojshme për tërthortë dhe komponentët strukturës urë të përhershme.

Ministria është i vetëdijshëm për rëndësinë e aksesit të sigurt dhe të besueshëm në Highway 28 banorëve, turistëve, shërbimet emergjente dhe industrisë. Siç merr duke u zhvilluar të ndërtimit, do të ketë ndalime të vogla dhe vonesat gjatë orarit të punës për ndërtimin e pajisjeve për të hyrë në këtë faqe interneti. Operacionet e trafikut të ndërtimit do t'i komunikohet për publikun nëpërmjet Drive pes, shenjat e ndryshueshme mesazh dhe Signage standarde të ndërtimit.

Për më shumë informacion ose pyetje në lidhje me këtë projekt, ju lutem kontaktoni Angie Allwood, menaxher i operacioneve për pjesën veriore të Vancouver Island. Ajo mund të arrihet me telefon në (250) 334-6954 ose përmes emailit në Angie [dot] Allwood [at] eria [dot] BC [dot] ca .

Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës
Vancouver Island Qarkut
Mailing Adresa: V9N 550 Comox Road Courtenay pes 3P6
Telefoni: 250 334-6954 Faks: 250 334-6951
Web Adresa: www.gov.bc.ca/tran

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

2 3 4 5 ... 10 20 ... Last » Faqja 1 nga 27 1 2 3 4 5 ... 10 20 ... E fundit »

E sotme Ngjarje:

Ngjarjet e ardhshme:

RWES Moti Station

Mot