bacterial infection medications

Medikamente bakteriale infeksion

Weekend Ice Orari nëntor 22/23

GRHMA Logo

22 e shtunë nëntor: NO ICE
23 e diel nëntor
10:30-12:00 Midget dhomë lojë # 6 vs dhomë River Campbell # 1
12:00-1:00 Marimangat praktikë dhomë # 2
1:00-2:30 Midget dhomë lojë # 6 vs dhomë River Campbell # 1
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

River Gold Vjen Bashku Për Kids Ndihmë Phone

Via pes Hockey Newsletter

GRMHA Kids Ndihmë

Minor Shoqata Lumi Gold Hockey është një shoqatë në bregun perëndimor të Vancouver Island, me rreth 60 regjistruarve nga Inicimi me nivelin xhuxh.

Në fund të muajit shtator, lojtarët dhe prindërit e shoqatës të organizuar dhe ka marrë pjesë në një makinë shishe që ngriti $ 1800!

Ekzekutiv i shoqatës beson në dhënien e mbrapa dhe duke ofruar për fëmijët e të gjitha moshave dhe prejardhje. Duke thënë këtë, ekzekutivi ndihet fuqishëm dhe është shumë mbështetës për Kids Ndihmë Phone Line. Dëshira e tyre është që të rrisë ndërgjegjësimin e këtij shërbimi shumë të dobishme, në mënyrë që fëmijët të cilët dëshirojnë të përdorin të ketë akses të madh në të.

Gold River MHA krenari dhuroi të gjitha paratë e ngritura nga ngjarje për mbledhjen e fondeve për Kids Ndihmë Phone Line.

Urime për të gjithë ata që ishte një pjesë e kësaj ngjarje të suksesshme!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ice Orari nëntor 15/16

GRHMA Logo
Nuk ka akull e shtunë
E diela nëntor 16
10:00-11:30 Peewee dhomë lojë # 6 vs dhomë Comox # 1
2:00-3:30 Peewee dhomë lojë # 6 vs dhomë Comox # 1
3:30-4:30 Marimangat dhomë praktika # 2
4:30-6:30 Midget dhomë lojë # 1
~ Ju lutem sigurohuni që ju përdorni në dhomë të drejtë salcë për ekipin tuaj ~
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ice Orari 8/9 Nëntor - Rishikuar nëntor 3

GRHMA Logo

Rishikuar nëntor 3
8 e shtunë nëntor
10:00-11:00 Campbell River (uragane) dhomë me qira # 1
11:00-00:30 Peewee dhomë lojë # 6 vs dhomë River Campbell # 2
12:30-2:00 Bantam lojë dhomën # 3 vs dhomë River Campbell # 1
2:00-3:30 Peewee dhomë lojë # 6 vs dhomë River Campbell # 2
3:30-5:00 Campbell River (uragane) dhomë me qira # 1
5:00-6:30 River Campbell Bantam B dhome me qira # 3
E diel nëntor 9
8:30-10:00 River Campbell Bantam B dhome me qira # 3
10:00-11:30 Bantam dhomë lojë # 6 vs dhomë Comox # 2
11:30-1:00 Campbell River (Uraganet) dhoma me qira # 1
1:00-2:30 Bantam lojë dhomën # 6 vs dhomë Comox # 2
2:30-4:00 Peewee dhomë lojë # 1 vs dhomë River Campbell Atom B Tyees # 3
4:00-5:00 Marimangat dhomë Praktika # 4
5:00-6:30 Peewee dhomë lojë # 6 vs dhomë River Campbell Atom B Tyees # 3
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ice Orari nëntor 1 & 2

GRHMA Logo

~ Na vjen keq Nuk ice 1 e shtunë nëntor në lumin Gold ~

2 e diel Nëntor

10:00-11:00 Marimangat dhoma Praktika # 1

11:00-00:30 Bantam dhomë lojë # 6 VS Campbell River dhomë # 2

12:30-2:00 lojë Peewee dhoma # 1 VS Campbell River dhomë # 3

2:00-3:30 Bantam dhomë lojë # 6 VS Campbell River dhomë # 2

3:30-5:00 lojë Peewee dhoma # 1 VS Campbell River dhomës # 3

5:00-7:00 lojë xhuxh

Shënim: Ju gjithmonë mund të klikoni në flamurin anësore (treguar më poshtë) për të parë up-to-date oraret akull. Kjo është me të vërtetë vetëm një kërkim kategori (si kam biseduar rreth dje Kërko lëvizje nga argumentat ), por unë kam bërë tashmë atë për ju dhe të lidhur atë në një grafik kështu që është i dobishëm.

Hockey_screen

Unë zakonisht të marrë orarin e hokej mbi enjten përpara fundjavës, megjithatë ka ndonjëherë rishikimet që ndjekin - mbani sytë tuaj në Buzz dhe të bisedoni me trajner tuaj! :)

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ice Orari: tetor 25/26

GRHMA Logo

25 e shtunë tetor
10:00-11:30 Midgets lojë dhomë 6 vs dhomë Port McNeill 1
11:30-1:00 Peewee dhomë praktikë 2
1:00-2:30 Midgets lojë dhomë 6 vs dhomë Port McNeill 1
6:00-7:30 xhuxh lojë dhomë 6 vs dhomë Port McNeill 1
26 e diel tetor
9:00-10:30 xhuxh lojë dhomë 6 vs dhomë Port McNeill 1
10:30-12:00 Bantam lojës dhomë 3 vs dhomë River Campbell 2
12:00-1:00 Marimangat praktikë dhoma 1
1:00-2:30 Bantam lojës dhomë 3 vs dhomë River Campbell 2
Dhomë femër salcë # 5
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ice Schedule - tetor 18/19 (Rishikuar tetor 16)

Ju lutemi vini re: Ky është orari i dytë i rishikuar që prej 23:00 16 Tet - Sunday ka ndryshuar.
GRHMA Logo
18 e shtunë tetor
12:00-2:00 dhomën Peewee dhomë 1 VS Campbell River 3
2:00-4:00 Bantam dhomë 6 VS Campbell River dhomë 2
19 e diel tetor
10:30-12:00 Midget dhomë lojë 6 VS Campbell River dhomë 1
12:00-1:00 Marimangat praktikë dhomë 2
1:00-2:30 Midget dhomë lojë 6 VS Campbell River dhomë 1
2:30-4:00 Peewee dhomë praktikës 2
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ice Schedule - tetor 4/5 & tetor 11/12

GRHMA Logo
4 e shtunë tetor

1:30-2:30 Ref-së

5 e diel tetor

10:00-11:00 Marimangat praktikë dhomë 2 & 3

11:00-00:30 Bantam Gold lumit dhomën 6 vs Port McNeill dhomë 1 lojë

12:30-2:00 Peewee dhomë praktikë 2

2:00-3:30 Bantam GR dhomë 6 vs Port McNeill dhomë 1 lojë

3:30-4:30 Midget / Bantam praktika dhoma 3

Tetor 11 & 12

Asnjë Ice në lumin Gold

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ice Schedule - shtator 27/28

27 e shtunë shtator

Bantams 10:30-12:00 Liga / Praktikë

Peewee 12:00-1:30 lojë Liqenit Cowichan

Bantam 1:30-03:00 Liga / Praktikën

Peewee 3:00-4:30 lojë Liqenit Cowichan

28 e diel shtator

Peewee 9:30-11:00 lojës Liqenit Cowichan

Marimangat 11:00-00:00 Praktikës

Midgets / Bantam 12:00-1:30 lojë / praktika

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

GRMHA Drive shishe - 22 Sht

Reminder: GRMHA shishe Drive është sonte. Kanë shishe tuaj / kanaçe Curbside nga 05:30! (Vullnetarët do të shkojnë derë më derë, si edhe, por curbside është e bukur dhe e lehtë për të gjithë!)
Shishe DRIVE

Players: Takohen në shumë arena parkimi për të marr një rrugë ose të ndihmojë lloj në oborr Joey në Parkun Industrial. Nuk do të jetë një shenjë in / out nënshkruar fletë për ata që vijnë për të marrë 100.00 drejt tarifat e regjistrimit hokej.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri
2 3 4 5 ... 10 ... Last » Faqe 1 nga 17 1 2 3 4 5 ... 10 ... Fundit »

Kliko për Speciale

RWES Moti Station

Twitter pa tru

Mot