kamagra bangkok

Kamagra bangkok

Slo-Pitch Regjistrimi mars 17

Slow Pitch

Regjistrimi slo-katran do të mbahet të martën natën (17 mars) në 6:00 në hollin në arenën.
Këtu është për një tjetër sezon të madh!
Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Upana Shpellat Trail Vetë Udhëhiqet Tour & Upana Caves Info

Ju faleminderit shumë për Suzanne Trevis për forwarding këto pamflete Upana Caves Self udhëzuar Tour. Unë jam i sigurt se ata do të jenë shumë të dobishme për banorët dhe vizitorët njësoj! Oh - dhe mos harroni të vizitoni West Coast Caving për informacion mbi caving në të gjithë ishullin. :)
(Si zakonisht, ju lutemi klikoni grafik për të zgjeruar në një tab të ri / dritare)

upanahandout-faqe-001 upanahandout-faqe-002

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Golf 20 Kursi Hapur mars!

Fushë e golfit

E premte 20 mars (Pushim pranvere) Kursi Golf do të jetë hapja - orët e operacionit do të jetë 10:00-16:00, shtatë ditë në javë që nga koha është kaq e bukur! Kjo do të jetë për golfing, karroca pushtet, bar dhe koncesion vetëm. Kuzhinë është e vendosur për të hapur 7 prill - orë drekë vetëm për të filluar. (12:00-4:00)

Ndihma është e nevojshme për gatuan kuzhine dhe gatuan prep. Nëse jeni të interesuar, ju lutem kontaktoni veten (Jenn Leighton) @ 283-7474 ose dërgoni CV-në grgolfclub [at] hotmail [dot] com ose postë te PO Box # 819, Gold River, BC V0P 1G0.

Ndihmë është e nevojshme edhe për të pro dyqan asistent / server. Food Safe dhe Shërbyer kjo drejta është një pasuri.

Gjithashtu Tournament ynë Masters do të marrë vendin e shtunë dhe e diel, Një 11 pril & 12. Entry is $35 for members and $35 plus discounted green fees for both days for non members. Ora Tee është 10:00. Hyrja është 35 $ për anëtarët dhe $ 35 plus zbritur tarifat e gjelbër për të dy ditë për jo antar. Kp-së, snips, dhe drekë e diela janë të përfshira në hyrje. Ju lutemi të regjistroheni në shtëpinë e klubit duke filluar 20 mars.

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Open Fun Curling Bonspiel

Për të bërë kaçurrela
Open Fun Curling Bonspiel
E shtunë, Jan 24/15
Meshkujt, Femrat apo ekipet e përziera
Nëse ju nuk keni një ekip dhe doni të rehatohem, na tregoni dhe ne do të përpiqemi për të vënë ju në një ekip.
Potluck Darka dhe Social për të ndjekur
Afati i fundit i regjistrimit Hyrja, e premte, Jan 16/15
Kontakt: Sheila 283-7347
Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

2015 Winter Pool Orari dhe Programet

Më poshtë ju do të gjeni të 2015 Winter Pool Listën dhe Programet për ju për t'iu referuar në rast atë që i erdhi në kutinë tuaj postare shkon humbur. :) Këto dokumente janë gjithashtu të postuar gjithmonë në Pool Orari / Maps seksion të Buzz, të cilat ju do të gjeni në seksionin tab në krye të faqes.

Ju lutem klikoni në grafikë për të zgjeruar në një dritare të re / tab:

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Scouts Duke filluar në tetor

Ad Scout Regjistrimi

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Sparks & Brownies Regjistrimi tetor 2

Natë Regjistrimi

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Fall 2014 ujore Qendra Listën & Programs

Fall 2014 Schedule ujore dhe Fall broshura Programet tani janë në Pool Listën / faqe Maps duhet ju duhet për të referuar në njërin prej tyre. Faleminderit Jan për origjinalet! :)
Ujore Qendra Orari Fall 2014

Ujore Qendra Orari Fall 2014

Qendra ujore Fall Programet 2014

Qendra ujore Fall Programet 2014

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Ndalim zjarr kampi shfuqizuar gjatë gjithë Qendrës Fire Bregdetare

Po, kjo na përfshin në lumin Gold
Via Ministrinë e Pyjeve, Tokave dhe Operacionet Burimeve Natyrore, Qendra Fire Bregdetare

Efektive në mesditë në e enjte, gusht 28, campfires edhe një herë do të lejohet gjatë gjithë juridiksionit të Qendrës zjarrit Bregdetar.

Qendra Fire Bregdetare do të anulojë ndalimin ekzistues të saj zjarr kampi për shkak të motit frigorifer në parashikimin, e cila do të rezultojë në një rrezik të zvogëluar flakë e tërbuar në rajon. Aktivitetet e mëposhtme tani do të lejohet:

  • Campfires, siç përcaktohet në rregulloren e flakë e tërbuar.
  • Zjarret e hapura në një sobë në natyrë.

Publiku është i kujtoi se campfires nuk duhet të jetë më e madhe se një gjysmë metër të lartë me një gjysmë metër të gjerë. Kushdo që ndez një zjarr kampi duhet të ketë një mjet dore (të tilla si një lopatë) ose të paktën tetë litra ujë në dispozicion për të shuar plotësisht atë. Kurrë mos e lë një zjarr kampi pambikëqyrur dhe të sigurt se hiri janë krejtësisht të ftohtë në të prekur para se duke e lënë zonën për çdo gjatësinë e kohës.

Vazhdo leximin Ministrinë e Pyjeve, Tokave dhe Operacioneve të Burimeve Natyrore, lirimin e lajmeve Qendra Fire Bregdetare këtu: ndalim zjarr kampi shfuqizuar gjatë gjithë Qendrës Fire Bregdetare

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

20 ujore Qendra e Re-Hapet shtator!

pishinë

Qendra ujore do të ri-hapur më 20 shtator 2014.
Parqe dhe Zbavitje departament është duke kërkuar për instruktorët e programit.
IE: Zumba, Aerobics, Kids Dance. etj
Ju lutem kontaktoni Michael Lott në pishinë [në] conumacable [dot] com ose telefononi 250-283-2216 për më shumë informacion.
Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri
2 3 4 5 ... 10 ... Last » Faqja 1 nga 11 1 2 3 4 5 ... 10 ... E fundit »

Kliko për Speciale

E sotme Ngjarje:

RWES Moti Station

Mot