kamagra bangkok

Kamagra bangkok

Si për të Advertise apo Post në The Buzz lumin Gold

Buzzpostsidebar_zpsb67ae6f3

Unë jam ende duke marrë pyetje se si të postoni në The Buzz. Është e thjeshtë - vetëm unë mund ta bëjë këtë!

Ju lutem dërgoni atë që ju do të pëlqen të postuar dhe unë do të marrë atë nga atje.

Unë gjithmonë do të shpallë në vijim falas:

 • Ngjarjet e Komunitetit / info
 • Njoftimet jo-komerciale dhe jo-qeveritare
 • Fundraisers
 • Grupi Komuniteti Ngjarjet / info
 • Ngjarjet jo fitimprurëse / njoftime
 • Lost / Found
 • Fuzzies ngrohtë / Ftohtë Pricklies
 • Njoftime Të ndryshme Jo-Fitimprurëse
 • Ditëlindjet / Urime

Nëse ju jeni një biznes, duke shitur diçka apo vënë në një ngjarje e cila e bën të holla, unë do të paguani një tarifë. Ju lutem shikoni faqen Reklamim për më shumë informacion.

Unë mund të arrihet duke përdorur faqen e kontaktit , ose nga emailing info [at] goldriverbuzz [dot] com. Ju mund të dërgoni një foto ose të paraqesin përmes e-mail adresën, por vetëm tekst përmes faqes kontaktuese.

Nëse dikush ka ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të pyesni.

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Kërko Buzz sipas Kategorisë

Një çift njerëz kanë kërkuar kohët e fundit se si të gjeni informacion në lidhje me zgjedhjet e ardhshme. Që gjërat shpesh lëvizin shumë shpejt këtu në Buzz, në qoftë se ju nuk e shihni diçka sa më shpejt që është e postuar ajo mund të jetë e humbur për ju.

Përgjigja: Kategoritë.

Në kolonën e mesme (nëse ju lëvizni poshtë), ju do të vini re një listë të gjatë të quajtur "Kategoritë". Ju gjithashtu mund të vëreni në fund të çdo post ose shpallje, unë të përpiqet për të kategorizoj secili në atë që unë mendoj se është më i zbatueshëm. Ndonjëherë Mesazhe të ketë vetëm një kategori, ndonjëherë ata përshtaten në dy ose edhe tre ose më shumë.

Screen_categories

Nëse ju do të klikoni "Zgjedhjeve" Kategori, të gjitha temat të cilat i kam kategorizuar si kanë të bëjnë me zgjedhjet do të dalë në rezultatet e kërkimit. (Mos harroni, Buzz është pesë vjeç, kështu që zgjedhjet e fundit do të jetë gjithashtu në rezultatet në qoftë se ju mbani scrolling përmes - të mbajtur një sy në datat!)

Screen_Election_category

E njëjta gjë vlen për çdo kategori. Mërzitur dhe duke kërkuar për disa recetave të përbashkëta nga anëtarët e komunitetit? Hit "Buzz Receta" në Kategorinë listë. Pyesin ku ajo shtëpi me qira shkuan? Hit "Buzz klasifikuar" dhe të lëvizni nëpër të rezultateve.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos hezitoni të postoni ato në seksionin e komenteve më poshtë. Unë do të jenë të lumtur për të përgjigjen!

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Fotografitë e reja në Banner

Ju mund të vëreni nga koha në kohë (si tani), se ka foto të reja që shfaqen (rotacion) në kryesor lumit Gold Buzz Banner - të tilla si më poshtë:

Buzz_banner

Këto fotografi janë të gjitha në sajë të Mark Web i cili ka furnizuar gjithmonë e Buzz me natyrë sezonale dhe fotot e bukura nga e gjithë qytetit dhe Nootka Sound. Faleminderit Marku - është much appreciated! Në pritje të më shumë kur gjethet ndryshojnë! :)

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Ditëlindja lumtur 5 në The Buzz

Lumi Gold Buzz është pesë vjeç sot! Unë nuk mund të besoj se kjo është se gjatë. Një nga postet e para që ditore në gusht 2009 ishte Ti e di që ju jeni nga një qytet i vogël kur , dhe ajo ende më bën të qesh nën hundë. I katërt në listën ndodh me mua gjatë gjithë kohës, nëse unë kam bërë thirrje apo marrë një të tillë.

Për habinë time të skajshme, shumë e bukur Pat Buzit solli lëvizje një Birthday pranishëm 5:

Photo colalge

Një koleksion të vizatimeve të saj! Nga të majtë të lartë: Nootka Sound, Fshati Plaza, Shkollën fillore dhe vrima Deep. I përqafoi atë dy herë për shkak se ajo absolutisht bërë ditën time! Pra Pat shumë i zhytur në mendime - ju falënderoj aq shumë përsëri. :) Një super ngrohtë fuzzy për ju!

Ja se për pesë vjet më të mëdhenj!

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Ju lutemi të kesh durim me mua

Vetëm një update - unë jam larg tani dhe kanë vështirësi të mëdha me iPad tim dhe wifi. Kjo ka penguar aftësinë time për të postuar e prapambetura të gjërave në email tim për faqen e internetit nga javën e fundit apo më shumë. Unë do të jetë shtëpi e hënë në mbrëmje dhe do të bëj çmos për të kapur deri atëherë! Pra, nëse ju keni dërguar me email, mesazhi apo telefonoi, unë nuk jam duke injoruar ty dhe do të merrni për gjëra ASAP! :). Kyra

PS: Ju kurrë nuk duhet të publikojë se ju jeni larg nga shtëpia, por pjesa tjetër e siguroi casa im i vogël është i mbrojtur mirë nga dy kitties egër sulm! Vetëm pyetni dobët Lori Toohey - ajo kishte për t'u marrë me ta në vets! :)

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

New Warm Fuzzy Faqe

I vendosur për të bërë një faqe ku banorët dhe jorezidentët ashtu, mund të shtoni "Fuzzies e tyre të ngrohtë ', falënderoj ju është ose të ndajnë diçka të mrekullueshme që ka zënë sytë e tyre dhe të ngrohur zemrat e tyre.

Kliko bandë e fuzzies ngrohtë poshtë për të shkuar në faqen e re:

WarmFuzzies

Ju gjithashtu do të gjeni atë në skedat në krye të faqes së internetit.

Unë shpresoj që ju të gjeni të dobishme! :)

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Site News

Hi - vetëm një shënim të shpejtë për të gjithë ata që janë duke pritur për info për të vënë të jetë deri në Buzz. Unë kam qenë larg vizituar kidlets mia në Edmonton për dy javë dhe mund të bëjë vetëm gjëra të caktuara kur unë kam iPad. Unë do të merrni për të gjitha emailet tuaj dhe gjërat që ju do të pëlqen postuara sa më shpejt që unë mund të!

Faleminderit për durimin tuaj!

:)

Kyra

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri

Si të Advertise / Post në The Buzz

Unë jam ende duke marrë pyetje se si të postoni në The Buzz. Është e thjeshtë - vetëm unë mund ta bëjë këtë! (Unë jam një kontroll fanatik atë mënyrë) Dërgo çfarë ju do të pëlqen të postuar dhe unë do të marrë atë nga atje!

Unë gjithmonë do të shpallë në vijim falas:

 • Ngjarjet e Komunitetit / info
 • Fundraisers
 • Grupi Komuniteti ngjarje / info
 • Ngjarjet jo fitimprurëse / njoftime
 • Lost / Found
 • Fuzzies ngrohtë / Ftohtë Pricklies
 • Njoftime Të ndryshme Jo-Fitimprurëse
 • Ditëlindjet / Urime

Nëse ju jeni një biznes OR një individ të vënë në një ngjarje / referohem / shitje e cila e bën të holla, unë do të paguani një tarifë për të ndihmuar të mbuluar hosting, licencimin dhe kosto të tjera të internetit të lidhura. Ju lutem shikoni Reklamim faqe për më shumë informacion.

Unë mund të arrihet duke përdorur Kontakti faqe, ose nga emailing info [at] goldriverbuzz [dot] com . Ju mund të dërgoni një foto ose të paraqesin përmes e-mail adresën, por vetëm tekst përmes faqes kontaktuese.

Nëse dikush ka ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të komentojë më poshtë. :)

Shtëpi shpejt

Përshëndetje River Gold. Unë kërkoj falje për të qenë Buzz kështu i qetë për javën e kaluar. Unë kam qenë larg me qasje minimale Internet. (Unë e di, ajo ka vetëm rreth vranë edhe mua!)

Unë do të jetë në shtëpi në dy ditë dhe do të bëjë një kapur madh deri me të gjitha ngjarjet, postë elektronike dhe njoftimet që kam marrë.

Nëse ju keni dërguar diçka dhe unë nuk i janë përgjigjur lutem më fal. Unë do të bëj aq shpejt!

Hola nga Puerto Vallarta

Përshëndetje të gjithë, vetëm një përditësim të shpejtë nga Meksika.

Off pari, herën tjetër ne do të shkojmë diku, kujtoj mua për të sjellë laptop tim, si duke u përpjekur për të postuar në këtë iPad drejton një person për të pirë! Unë thjesht nuk e merrni atë të dashuruar ju Apple shihni në këtë gjë.

Së dyti, në qoftë se dikush kandidon për Këshillin, Kryetari ose Bordit të Shkollës dëshiron diçka të postuar, ju lutem dërgoni këngë e thjeshtë e shkurtër tuaj pak në email tim personal, (kyrafiddlerATgmail.com) si unë nuk mund të merrni në GR Buzz njëra mbi këtë iPad budallaqe. Gjithashtu, ju lutem sigurohuni që ajo që ju dërgoni është e saktë, pasi unë do të postimi "siç është".

Së treti, ne jemi të gjithë të paturit e një kohë të madhe këtu në Puerto Vallarta. Askush nuk është arrestuar ende, kontraktuar Hakmarrja Montezuma-së apo ndonjë gjë thyer. Një disa sunburns, dhe ndoshta një kokë plagë ose dy në mëngjes (jo mua, unë premtoj), kështu që të gjithë është e mirë dhe par për kursin në një gjithë përfshirëse.

Së fundi, ne dëgjuam Shkulmet janë në parashikimin e lumit Gold! Unë do të bëjë një shaka, por kjo nuk është vetëm qesharake për fillimin e nëntor.

Email This Post to a Friend Email This Post në Shoqëri
2 3 Faqja 1 nga 3 1 2 3

Kliko për Speciale

Ngjarje të ardhshme:

RWES Moti Station

Mot