kamagra bangkok

Kamagra Bangkok

Weekend Ice Orari 8/9 Nëntor - Rishikuar nëntor 3

GRHMA Logo

Rishikuar nëntor 3
8 e shtunë nëntor
10:00-11:00 Campbell River (uragane) dhomë me qira # 1
11:00-00:30 Peewee dhomë lojë # 6 vs dhomën lumit Campbell # 2
12:30-02:00 Bantam lojë dhomën # 3 vs dhomën lumit Campbell # 1
2:00-03:30 Peewee dhomë lojë # 6 vs dhomën lumit Campbell # 2
3:30-05:00 Campbell River (uragane) dhomë me qira # 1
5:00-06:30 Lumi Campbell Bantam B dhomë me qira # 3
E diel nëntor 9
8:30-10:00 Lumi Campbell Bantam B dhomë me qira # 3
10:00-11:30 Bantam dhomë lojë # 6 vs dhomë Comox # 2
11:30-01:00 Campbell River (Uragane) dhoma me qira # 1
1:00-02:30 Bantam lojë dhomë # 6 vs dhomë Comox # 2
2:30-04:00 Peewee dhomë lojë # 1 vs dhomë River Campbell Atom B Tyees # 3
4:00-05:00 Marimangat dhomë Praktika # 4
5:00-06:30 Peewee dhomë lojë # 6 vs dhomë River Campbell Atom B Tyees # 3
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Sesioni i Fundit Jam deri në vjeshtë!

bllokim sesion
JAM SESIONI!
E fundit deri sa të bjerë!
03:00 @ lumit Legjionin Gold
19 e shtunë korrik!
Gëzojnë disa argëtuese dhe ajrit të kondicionuar!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Shtëpia e Hapur & Zonja Night

Open House Zonja Night

18 e premte korrik
Open House: Zonja Legjioni Hall 07:00 -8: 30 pm
Epikurian, Çdo ditë Style, Scentsy, Avon, Partylite, Yoga & Art me Rachel & More!
FALAS Tërheq!
Zonja Night (pas Open House): GR Legion 20:30
Games: "Sa mirë e njihni BFF tuaj?", Vallëzimi, Karaoke & Konkurseve!
Sillni një mik, të dalë dhe të ketë disa fun!
Kontaktoni Sheila në 283-2910 për më shumë informacion.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ball Tournament Dance

valle
Weekend Ball Tournament Dance
E shtunë, qershor 28
08:30
Në lumin Legjionin Gold
Jo-anëtarët e mirëpritur - ju lutem nënshkruani në
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Fundit Music Trivia Me Sheila

Trivia Night

Muzikë Trivia & Dancing
Në lumin Legjionin Gold
E premte, qershor 13 ~ 20:30 -10: 30pm
ONE e fundit të vitit!
Come on jashtë dhe kanë pak argëtim!
Dancing për të ndjekur!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Pastrues gjuan - e diel 11 Maj

gjueti pastrues

Adult Hunt & Hunt Rinisë

NEVOJA: maksimale 4 persona për ekipin

Kosto: Pa pagesë!

TIME: 1: 00-3: 12:00, e diel 11 maj

VENDI: Takohen në Nimpkish Park për të marrë listat tuaja pastrues!

~~ Shpërblime ~ FUN FUN FUN ~~

Ju do të merrni një listë të artikujve dhe do të duhet dy orë për të marrë sa më shumë që ju mund të! Ekipi me sendet më të madhe mbi fiton listë!

Mundësi e madhe për vendin tuaj të punës (të ndërtimit të ekipit) ose miqtë / familjen, burrat vs bashkëshorteve, etj!

Ju lutemi Shënim: Nëse bie shi ne do të jetë në Qendrën e Komunitetit.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Gold Ditët River "Fuqia Lule" Dance

Fuqia lule

Në lumin Legjionin Gold
E shtunë 10 Maj ~ 20:00-01:00
Muzikë DJ dhe vallëzimi!
Contest Custom
~ ~ ~ ~ Çmimet
Jo-anëtarë të mirëpritur, ju lutem regjistroheni në.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Gold lumit Got Talent!

talent
9 e premte Maj
Një pjesë e Partisë në Plaza
Talent Trego 18:00-20:00
A ju këndoni? Valle? Luajnë një instrument? Lip Sync? Mashtroj? A magji? Tregoj shaka? Recituar poezi?
Sillni talentin tuaj dhe të tregojnë atë!
Kontaktoni Sheila për më shumë detaje: 283-2910
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Ditët e lumit Gold - "Fuqia Lule"

Ditët GR 2014

Ditët e lumit Gold - FLOWER POWER

09-11 maj, 2014

E premte: 17:00-08:00 "Partia në Plaza"
BBQ ~ Kabinat
"Gold lumit Got Talent" Shfaq
Karamele pambuku, kokoshka, Shitje Piqem dhe më shumë
E shtunë: "Dita Parade"
Zbritje Mëngjesi 08:00 LA Hall
Parade 11:00
"Partia në Parkun" 12 në mesditë - 15:00
Hamburgerë dhe hotdogs 1 $ secilit
Salmon BBQ ~ Bounce-A-Rama ~ Kabinat ~ Games & More
Saturday Night
Gold Ditët River Dance 08:30 @ Legjionit lumit Gold - Fuqia Lule kostum temë.
E diel
Adult pastrues gjuan 01:00 (Get ekipet tuaja për 4 së bashku - në këmbë)
Në rast të shiut, të gjitha aktivitetet do të mbahen në Qendrën e Komunitetit. Për më shumë info kontaktoni Sheila Bugar në 283-2910 ose bugar [at] cablerocket [dot] com
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Muzikë Trivia & DJ Partia Night

Music Trivia

E premte, prill 18
Në Gold lumit Legjionit The
fillon në 08:30
~ 50 $ çmimin holla ~
DJ Dance Muzikë për të ndjekur
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Dita e Shën Patricks s në lumin Legjionin Gold

Ditë St Pattys

E premte natë - DJ Dance & Aktivitetet!
Shtunën pasdite - potluck dhe sesioni Jam!
Përhapjen e fjalës, të sjellë një mik!
Veshin gjelbër!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Weekend Ice Scedule shkurt 22/23

20140219-075058.jpg

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Ai thotë se / ajo thotë në GR Legjionin

Ai thotë se ajo thotë se

Ai thotë, thotë ajo!
Sa mirë e njihni partnerin tuaj?
Luajnë një lojë miqësore të vogël, kanë disa qesh dhe të bashkohet me fun!
Bashkohuni me ne për vallëzim dhe dyer shpërblime too!
E premte, 14 Shk, 20:00 Fillimi
Gold lumit Legjioni
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Jam Session me Mare

Sesioni Jam

Marion Yateman fundit dhe miqtë do të jetë "zhurma" në Legjionin e lumit Gold në e shtunë shkurt 1! Muzika fillon në 15:00
Gjithkush Mirë se vini! Sillni një mik!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Muzikë Trivia & DJ Night

Music Trivia
Në lumin Legjionin Gold
E premte, janar 31 20:30 Fillimi
Ejani dhe të testuar njohuritë tuaja muzikë!
Tri kategori; Artisti, Title Song & Viti
Dekada që variojnë nga 50-së - ditë të pranishëm!
Shumë raunde të ndryshme; Ju zgjidhni dekadë tuaj, kundërshtarët tuaj zgjidhni dekadë tuaj dhe 'fat të tërheqë "
Twists të ndryshme: Muzikë Bingo, Quizzes, Pyetje / Përgjigje, etj
Ekipet duhet të jenë 6 lojtarë ose më pak
Sillni disa miq, kanë disa qesh!
Kjo është edhe kënaqësi e madhe vetëm për të parë!
Fun konkurrues dhe twists me karta të tilla si; Të dyfishtë ose asgjë, ri-bërë, Pushtet, Telefon Një Mik, Clue, vjedhin, etj ..
Jo Anëtarët gjithmonë të mirëpritur!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Komuniteti Partia e Krishtlindjeve

1472903_10151721281310286_940302320_n

E shtunë, dhjetor 21 në 15:00
Ushqimi kusht! Door Çmimet!
Jam me 'nothin' serioz '
Legjioni do të doja të falënderoj komunitetin për të është e përkrahjen e vazhdueshme!
Jo-Anëtarët Mirë se vini!
Moshat 19 dhe deri
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Lip Contest Sync në Dance Halloween

Lip sync

Vendin e parë! $ 100 Cash!

Pa pagesë Hyrja - 08:00 Fillimi

Garuesit zgjidhni një këngë

Mund të jetë vetëm në një akt

Një akt mund të përbëhet nga jo më shumë se 3 persona

Duke gjykuar Kriteret:

Lip Aftesi Sync - sa mirë individuale apo grup lip-sync lyrics e këngë.

Kreativiteti - Sa origjinale dhe krijuese performanca është. Në vend të vetëm duke qëndruar në skenë dhe cik-syncing një këngë, props, kostume dhe / ose ide të tjera duhet të përdoren. Kjo shpesh impresionon gjyqtarët dhe gjeneron përgjigje turmës. Jini krijues!

Faza Prezenca dhe Koreografia - Mos vetëm të qëndrojë aty! Angazhohen audiencës, valle, buzëqeshje, të bëjë kontakt me sy me gjyqtarët. Have fun!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

WEEKEND ICE ORARI tetor 26 & 27

WEEKEND ICE ORARI 26 Tetor
E shtunë, 26
Kohë Ndarje Shtëpi Room # Vizitor Room #
11:00-00:30 Peewee Lojë 6 Lumi Campbell 1
12:30-02:00 Atom Praktikë 2
2:00-03:30 Peewee Lojë 6 Lumi Campbell 1
E diel, 27
Kohë Ndarje Shtëpi Room # Vizitor Room #
10:00-11:30 Atom Lojë 1 Lumi Campbell 2
11:30-00:30    Marimangat / News Praktikë 3
12:30-02:00 Atom Lojë 1 Lumi Campbell 2
2:00-04:00    Bantam Lojë Lumi Campbell 4
Salcë Room # 5 për femra  
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Muzikë Trivia & DJ Night

Vogëlsira
E premte, tetor 18
Në lumin Legjionin Gold
08:30 Fillimi
Hyrja FALAS!
Çmimet dhe ngarkesa e fun!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Horror Picture Rocky Shfaq Theme Dance & Lip Syncing Contest

Shkëmbor

Halloween Dance - Zgjidh një karakter nga shfaqje të vishen si!
Gold lumit Legjioni - e premte nëntor 1
Biletat: FALAS
Koha: 20:00-01:00
Kostum Çmimet
Lip Sync Çmimet
Horror Picture Trego Rocky lojra dhe movie clips
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri
2 3 4 5 ... Last » Faqja 1 nga 9 1 2 3 4 5 ... E fundit »

Ngjarjet e ardhshme:

RWES Moti Station

Mot