kamagra bangkok

Kamagra Bangkok

Kugar kthjellët në Gjykatën Chamiss këtë mëngjes

Një banor sapo ka raportuar duke parë një pumë në mëngjes e saj të ecin gjatë nga Gjykata Chamiss. Ajo u largua prej saj drejt Bear Park, por ajo ishte në asnjë nxitim. Të jenë të vetëdijshëm nëse ju jeni në atë zonë.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Politika Alokimi Rally Kundër Wildlife

Jo Privatizimi Wildlife ynë

25 shkurt 2015

Të gjitha lumit Gold Rod dhe armë Anëtarët:

Gjatë katër muajve të fundit ka pasur diskutime të konsiderueshme në lajmet mbi problemet gjuetarët rezidentë me vendim qeveria e krahinës për të ndryshuar politikën e shpërndarjes. Shumë njerëz nuk e kuptojnë plotësisht situatën kështu që unë do të përpiqet të shpjegojë se si ajo do të ndikojë gjuetarët rezidentë.

Qeveria mori një vendim në vitin 2007 në atë që% e lejueshme Harvest Vjetor do të shkojë në Gjahtarët rezident dhe Outfitters (gjuetarëve në thelb jo-rezidente). Të Outfitters nuk ishin të kënaqur me vendimin dhe kanë qenë me hidhërim kontestimit qysh atëhere.

Në dhjetor të vitit 2014 Qeveria ka ndryshuar numrat 2007 për të lehtësuar Outfitters ankuar. Kjo bëhet për një ndikim të madh negativ në Gjahtarët rezident në lejet e kufizuar hyrjen dhe lejet e tjera të gjuetisë. Pasojat gjahtarëve rezidentë komplikuar kështu që është e vështirë për një person i rregullt për të shpjeguar atë kështu që unë do të shpjegojë efektin në Roosevelt Cilido gjatë periudhës kohore nga viti 2006 deri në vitin 2015. Në vitin 2006 Gjahtarët rezidentë kishte 94%, Outfitters 6% dhe i pari Kombet e një shume të barabartë e lejeve dre. Një gjë tjetër në vitin 1992 të gjithë të korrat kuota Kombeve të parë e mbi 100 Cilido është marrë nga gjuetarët qytetari dhe asgjë nga Outfitters. Pas vendimit të 2007 ai shkoi Banorët kanë 87% dhe Outfitters 13% dhe numri i Kombeve të parë mbetur e njëjtë. Me vendimin e ri të banorëve të marrë 80% dhe Outfitters 20%. Pra, për një periudhë prej 8 vjet ne kemi humbur 12% të Cilido Harvest, kjo është afërsisht 15 Lejet e kufizuar hyrjes. Kjo është arsyeja pse Gjahtarët rezidentë kishte mbi 1200 njerëz në miting në Kelowna kontestimin e vendimeve si kjo në të gjithë provincën.

Më 2 mars nd nuk do të jetë një tubim në Victoria për të treguar shqetësimet tona mbi humbjen nga gjuetarët rezidentë. Lumi Gold Rod dhe Gun Club dha një donacion të konsiderueshëm në këtë tubim dhe tani është koha për anëtarët për të treguar mbështetjen e tyre. Ka njerëz nga lumi Gold shkuar në Rally dhe mbështetjen tuaj për të drejtat tuaja është e nevojshme.

Ju lutemi te kontaktoni Gary Foster ASAP në 250 283 7191, nëse ju doni të bashkohet me ne. Ju lutem shikoni informacionin në Rally poshtë.

Banorët - Rally PËR TË DREJTAT tuaj në natyrë

Banor i British Columbia;

Ne jemi duke planifikuar një tubim paqësor në 2 mars, 2015 në hapat e Legjislativit në Victoria. Kjo është mundësia juaj për të bërë të qartë zyrtarëve të zgjedhur ju nuk jeni përkrahës i ndryshimeve njoftoi kohët e fundit në Wildlife alokimeve. Folës të ftuar përfshijnë Dr Andrew Weaver, nënkryetari, MLA, Partia e Gjelbër, Z. John Horgan, lideri i opozitës, PDK, z Dan Brooks, udhëheqës BC Partinë Konservatore, znj Katrine Conroy, MLA, PDK.

Nëse ju doni të sjellë një shenjë që përfaqëson ju dhe familja juaj, ju lutem ta bëjë këtë, por nuk sjellin shenja partizane apo ngarkuar politikisht. Shenja të tilla si, "Gjahtarët banori i pare", "Familjet BC parë", "BC Wildlife takon britanike këlambianëve" dhe "Gjuetia për Shëndetin" janë të përshtatshme. Vishen si ju do në qoftë se keni qenë duke shkuar për të punuar. Është një mesazh i rëndësishëm: gjuetarët vijnë nga të gjitha sferat e jetës.

Pse jemi duke marrë këtë veprim?

Në 14 dhjetor 2014 qeveria i dha gjuetarët e huaj, të cilët janë të përfaqësuar nga udhëzues-outfitters, 20-40% e ndarë kafshë të egra. Ky vendim është e pashembullt në Amerikën e Veriut dhe nuk është e mirë për britanike këlambianëve, gjuetarët rezidentë apo kafshë të egra. Në shumicën e juridiksioneve në Amerikën e Veriut, gjuetarët e huaj janë të caktuara 5-10% e kafshë të egra drusor do të thotë më pak mundësi për gjuetarët rezidentë.

Arsyetimi për këtë politikë duket të jetë përqëndruar rreth subvencionimin industrinë Udhëzues AOB në British Columbia në kurriz të britanike këlambianëve. Në 10 vitet e fundit, numri i gjuetareve rezidentë në pes është rritur nga 84.000 në 102.000 - një rritje prej afërsisht 20%. Gjatë të njëjtën kohë, numri i gjuetarëve të huaj ka rënë 30%, nga 6500 deri 4500. Aktualisht janë rreth 230 Guide / Outfitters në British Columbia. Në një kohë kur numri i gjuetareve rezidente është në rritje, ndërsa numri i gjuetareve të huaj janë në rënie, pse do qeveria të vendosë të ndajë më shumë kafshë të egra për të huajt?

Gjuetarët banor të kontribuojë më shumë se 230.000.000 $ në vit për ekonominë British Columbia. Gjuetarët banor dhurojë më shumë se 300,000 orë kohë të tyre drejt projekteve të konservimit. Qeveria mbledh më shumë se 9 milionë dollarë në vit në formën e tarifave të licencave dhe shpenzimet e habitateve për ruajtjen nga gjuetarët rezidente. Këto numra janë jashtëzakonisht të rëndësishme për kafshë të egra dhe të ekonomisë. Qeveria ka vendosur të subvencionojë një grup të vogël të njerëzve të biznesit kundër vullnetit të votuesve dhe taksapaguesve. Kjo politikë duhet të rishikohet dhe të ndryshohet.

Bëjmë thirrje të gjithë banorët pes TË FREKUENTONI - Ky ndryshim POLITIKA qëndron për ndikojë në ju
Kafshë të egra është një burim publik e cila është duke u privatizuar. Ne kemi pasur mbështetje të madhe nga jo-gjueti këlambianëve britanike në këtë betejë. Politikat e tilla si kjo së shpejti do të mund të ndikojë anglers, Alpinistët, entuziastë Photograpy, mbledhësit Berry, beachcombers dhe parqeve përdoruesit. Është koha për banorët që të ngrihen dhe të bëjnë t'u dëgjohet zëri.

Ju lutemi bashkohuni me na 2 Mar mbi hapat e Legjislativit pes në Viktoria.

Protestojnë për të drejtat tuaja!

E hënë, 2 Mar • 11:00-01:00 • Victoria

Bëjnë të qartë zyrtarëve të zgjedhur ju nuk janë mbështetës të ndryshimeve njoftoi kohët e fundit në Wildlife alokimeve.

Më shumë informacion mund të gjeni këtu: BC Wildlife Federation - Alokimi Wildlife .

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kugar kthjellët afër stacionit Hidro

Edward Jack shkroi Buzz për të raportuar se një pumë është parë nga djali i tij në afërsi të stacionit hidrike në mes të lumit Gold dhe Tsaxana në rreth 17:30 të enjten.
Pra ju lutem të jenë të vetëdijshëm për ata që jetojnë në qytet, dhe ata që ecin në këtë shtrirje të rrugës, ju lutem të jetë shumë vigjilent.
(Unë kërkoj falje për të mos marrë këtë informacion nga dje si unë nuk kontrolloni mesazhet e mia më vonë gjatë ditës.)
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kugar këqyrjes

Kugar kthjellët kalimit Muchalat Drive nga Fusha e të Chamiss zonën e Gjysmëhënës së 03:00 e martë. Ajo kishte diçka në gojën e saj, në mënyrë që të bëjë të sigurt që ju keni të gjitha kafshët tuaja.
GR Shoqëria Cat
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Më shumë Kugar parjes

Ka qenë sightings më Kugar në qytet dje.

Në nënndarjen Scout Lake në rreth 03:00 Villoy Dorrington mori këtë foto të një mace duke ecur e kaluara gardhin e pasme të oborrit të tyre.

Scout Lake Kugar

Foto nga Villoy Dorrington

Më vonë atë mbrëmje, Cougar (Unë jam duke supozuar të njëjtën një, ndoshta jo?), U zbulua pushimi në mënyrë paqësore në një oborrin e shtëpisë në DOGWOOD Drive.

Kugar pushimi në oborrin e shtëpisë

Foto nga Oskar Sotebier

RCMP u quajt, dhe shumë njerëz raportuar dëgjuar të shtëna, por sa i përket Buzz di, kafsha nuk u qëllua. Nuk janë një shumë e dre në qytet (të paktën nuk janë në vendin tim, madje edhe një Mama dhe një foshnje ende me disa vende), dhe duke pasur parasysh kohën e ditës ne po shohim këtë djalë, të gjithë ju lutem jenë tepër vigjilentë me fëmijët dhe kafshët shtëpiake. Sidomos me shpinë në shkollë kjo e hënë!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Shumë Cougar parjes në RWES, Scout Lake nënndarje dhe Përgjithshëm Shitore (Payless) Sipërfaqja

Në javën e kaluar apo më shumë, unë personalisht e di nga tre sightings e një pumë varur rreth kësaj zone të qytetit - zakonisht i ndotur në muzg dhe menjëherë pas. (Harta Shih Fshati më poshtë - klikoni për ta zmadhuar)

Mbrëmë Buzz u bë i vetëdijshëm për një pumë kalimin e rrugës nga parkimi zonë RWES lot në shkurret poshtë Scout Lake nënndarje. Ky Sighting parë ishte rreth 9:15-09:30, dhe Cougar është raportuar të jenë të mbante atë që dukej si një mace të brendshëm në atë të gojës. Të shikuarit e dytë ishte rreth 90 min më vonë ku Cougar është parë zbrisnin Scout Lake kodrës dhe pastaj të dëshmuar nga dy punonjës General Store në zonën shkurret pranë dyqan.

Kjo ishte në të gjitha gjasat të njëjtën mace vajzën time dhe pashë pak më shumë se një javë më parë në një shëtitje në mbrëmje. (E pra, ajo pa atë dhe filloi të lartë-tailing atë Payless, ndërsa unë qëndrova atje squinting në shkurret duke thënë, "Por ku? Unë nuk mund ta shoh atë!". Unë kam lëvizur një herë ajo filloi të bërtiste në mua. Ha) Ajo ishte më herët se dy sightings natën e fundit (vetëm pas 20:00) dhe ai / ajo ishte në të njëjtën zonë shkurret përballë ndërtesës së Qarkut Shkolla dhe nën shtëpitë në Donner Drive.

GoldRiver_street_map_cougar_sightings

Unë jam i përfshirë në këtë hartë (zonë Sighting e përgjithshme në të kuqe), si ka disa familje të reja në qytet që nuk mund të jetë e njohur si në zonën e ne të gjithë flasim për.

Unë jam i pyesin nëse dikush ka bërë thirrje Konservimit për këtë? Unë mendoj se ndonjëherë ne nuk e pëlqen për të thirrur si ne kuptoj dikush tjetër ndoshta tashmë e ka, dhe ne do të jetë personi i 12-të shqetësojë ata, por ndoshta ne fund me një situatë ku askush nuk e ka quajtur? Ndërsa unë mendoj se ne të gjithë e dimë se cougars (si kafshë të egra të tjera) janë gjithmonë të gjithë rreth nesh, zakonisht minding biznesin e tyre dhe duke u përpjekur të mos ketë kontakte me njerëz, duket se ky djalë / vajzë është ngjitës në afërsi të qytetit për ushqim të lehtë, dhe është jashtë dhe rreth, kur njerëzit janë ende duke ecur qentë e tyre, etj Ai mund të jetë rreth në mëngjes e hershme, si dhe, por që shkolla nuk është kthyer në seancë ende, ai / ajo nuk është i ndotur. (Aq sa unë e di.)

Numri Call Center Konservimi është 1-877-952-7277. Unë do t'u japë atyre një telefonatë sot më vonë - ju lutem këshillojë nëse ju ose dikush që njihni ka bërë tashmë këtë.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

I nderuar Drejtor i Përgjithshëm i Grieg Seafoods - Alexandra Morton

Të gjithë atyre që të marrë këtë ju keni lejen time për të qarkullojë atë. - Alexandra Morton

24 korrik 2014
Morten Vike
CEO Grieg deti
Bergen, Norvegji

I dashur Morten Vike:

Gjatë disa javëve të fundit unë kam marrë raportet e një numri të madh të vdekur salmon në fermat tuaja në Nootka Sound bukur, rajonin e lumit Gold e British Columbia, Kanada. Kështu që unë vizitoi zonën.

Mort kazanët Grieg

Erë e keqe rreth fermat tuaja është e madhe dhe mund të ketë nxitur raportet shumë për mua. Kjo është një zonë e shkretëtirës pacenuar ku shumë të gëzojnë verat e tyre. Kazanët tuaja Mort janë të ashpër të plotë dhe fundosje e ulët noton në ujë dhe kjo ka qenë me sa duket duke shkuar në për disa javë.

Vazhdo lexuar këtë letër at: http://alexandramorton.typepad.com/alexandra_morton/2014/07/dear-ceo-of-grieg-seafoods.html#sthash.KXhGHl7r.dpuf

Via Wikipedia: Alexandra Bryant Morton është një biolog i pavarur i cili u vendos në Kwikwasut'inuxw Haxwa'mis vendi i parë në British Columbia, Kanada për të studiuar Orca egra (balena vrasës) në vitin 1984. Morton bërë shtëpinë e saj në Echo Bay - një komunitet pa rrugë, energjisë elektrike apo dyqane. Në vitin 1987 ferma salmon u zhvendos në rajon. Në fillim Morton menduar se ata ishin një ide e mirë, por brenda pak vitesh ndryshimet në arkipelag u bë një shqetësim për njerëzit në rajon. Që atëherë Alexandra Morton ka publikuar gjerësisht në ndikimin e fermave salmon të balenave dhe salmon. Si industria u rrit në 27 ferma salmon norvegjeze, komuniteti i saj vdiq, shkolla të mbyllura, balena u largua, blooms toksike alga filloi, salmon Atlantik u gjetën në lumenj Paqësorit, infestations morrave të detit e salmoni i egër filloi dhe Morton dedikuar jetën e saj për të mbrojtur shtëpinë e saj nga fermat salmon. Puna Morton u shfaqën në 60 minuta.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kitten Sezoni ka filluar

Në prill, Shoqëria Lumi Gold Cat mori në kotele e parë të vitit të bisedoj. Katër djemtë lara-lara, ata do të shkojnë për miratim në Bosley-së në lumin Campbell javën e ardhshme në qoftë se vet hap ato. Shoqëria e di prej dy litra më shumë në koloni tonë kryesor në kreshtë Apartamente Gold dhe do të donte për të njoftuar nëse dikush ka parë ndonjë litra tjera kotele egër në komunitet.

Ne gjithashtu do të marrë në kittens paqëllimshme lindur për macet në pronësi. Ju lutem, mos t'i hedhin jashtë si plehra, por na kontaktoni në 283-7606. Nëse ju merrni në makinë u përgjigjur, të lënë një mesazh të qartë dhe numrin e telefonit tuaj të miqve kështu që ne mund të kthehen thirrjen tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Për ata njerëz që janë duke pritur për ne për të rregulluar macet e tyre, ju lutem të keni durim, pasi që këto operacione vijnë nga xhepat e private, të cilat janë të tensionuara tani. Ne do të paguajë për fiksimin, por kërkojmë që pronarët të paguajnë për inoculations.

Ne falënderojmë popullin e lumit Gold për të gjithë mbështetjen e tyre. Ajo ka qenë një ndihmë e madhe.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Bear s Jeni Këtu

BBA-logo

Vetëm një FYI për të gjithë se dy arinj të mëdha u vunë re nga Parashkollor Little Dino-së (ndërtimi Library) mbrëmë rreth 10:00.
Këtu janë disa kujtojnë se si ne mund të zvogëlojë erë të shijshëm dhe tidbits shijshme: i bartë Aware.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Video të mbi 20 Cilido Afërt Gold lumit

Kjo duket si ajo është marrë vetëm para Epërme Campbell Liqenit përgjatë lumit. (Lumi Cilido?)

Video nga Lee Yateman

(Thanks Lee!)

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Nëse ju plotësoni atë, ata do të vijnë

hummingbird

Pak djalë duke marrë një pushim në linjë të veshjeve në oborrin e shtëpisë sime

Dikush përmendi parë Hummingbird e tyre të parë të sezonit tashmë, e cila dukej jashtėzakonisht herët për mua, deri sa kam lexuar se Rufous Hummingbird fillon të mbërrijë në pes në fund të marsit / fillim të prillit .

Rufous dhe Anna-së janë dy më të zakonshme për të Vancouver Island. Ju do të dini një Rufous si ata janë shpesh të referuara si "hummingbird The feistiest në Amerikën e Veriut". Ata janë ata të ndiqte të gjithë të tjerët larg nga furnizues - Unë shpesh shikojnë dhe pyes veten në qoftë se ata ndonjëherë përfundojnë duke marrë ndonjë nektar për veten e tyre!

Duke folur për nektar, ajo duhet të jetë një pjesë e sheqerit të bardhë në katër pjesë ujë. Vlim për 1-2 minuta (për të shpërndarë sheqer) dhe le të ftohtë. Është e rëndësishme që të mos përdorin mjaltë ose ndonjë sweeteners të tjera artificiale. Si edhe, përqendrimet e sheqerit të lartë (sesa 1 deri 4 raport) mund të shkaktojë dëmtime në veshka. Ngjyrë të kuqe nuk është e nevojshme pasi daljet zakonisht kanë më shumë se ngjyra të mjaftueshme për tërheqjen e tyre. Ndryshoni nektar tuaj (nëse nuk i është gllabëronin) çdo tre deri në katër ditë, dhe i japin furnizues një të pastër të mirë.

Ne duhet të fillojmë të shohim gjithnjë e më shumë hummingbirds në javët e ardhshme, në mënyrë që të merrni daljet tuaja nga derdhur dhe të marrin ato të gatshëm! Nëse ju plotësoni atë, ata do të vijnë! :)

A keni zbuloi një hummingbird tashmë këtë vit? Koment më poshtë!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

"Ruajtja Luna" në njohuritë e Rrjetit

Nëse e keni humbur atë para, ose janë të reja në lumin Gold dhe historinë e jetimit tonë të vogël, "Ruajtja Luna" është transmetimin në Rrjetin Njohuri, më 2 janar, 4 dhe 5. Klikoni lidhjen më poshtë për herë:

http://knowledge.ca/program/saving-luna

Faleminderit për tip Joanne! :)

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

MMFN Gjuetia, peshkimi dhe Deklarata Mbledhja

Ju lutemi vini re: Kjo deklaratë nuk do të ndikojë në të gjithë ata që në mënyrë të ligjshme gjuan, peshqit ose mbledh. Ajo është menduar për ata që pa leje ose autorizim me shkrim nga MMFN shefave.

Në thelb, Deklarata tani jep autoriteteve mundësinë për arrestimin e personave, vendas ose jo-amtare, të cilët nuk janë Mowachaht / Muchalaht pari Nation Anëtarët, të cilët janë gjetur të jetë gabimisht apo në mënyrë të paligjshme të gjuetisë, peshkimit ose mbledhjen brenda Mowachaht / Muchalaht Kombit Parë Territorit, në qoftë se ata nuk posedojnë një autorizim me shkrim të nënshkruar nga një kuorum prej shefave tanë (3 nënshkrimeve minimale). Kjo deklaratë nuk ka ndikim mbi personat të cilët janë ligjërisht rrinin me provinciale dhe gjueti, peshkim dhe grumbullimin e ligjeve federale.

MMFN-Deklarata e-Dec11-2013-faqe-001

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kugar gjetur i vdekur në afërsi

Lee Yateman këshilloi Buzz dje se një pumë të vdekur u gjet në afërsi të qytetit.

Ajo u gjet nga Sunny Tate nga fusha, ndërsa ajo ishte në kërkim për kërpudha. Lee dërguar fotot në një biologë dhe veteriner Qeverisë. Kjo është ajo që ata raportuan përsëri:

"Kjo është një mace shumë e hollë dhe me mend e mia më të mira do të jetë një i rritur femër e re që nuk mund të ushqejnë veten ose ishte i sëmurë. Popullatat tuaj cat janë goxha të larta në atë zonë kështu aftësinë e një mace të re për të mbijetuar mund të jetë çështja. "

Pjesë e mace janë duke u zbritur Island për një nekropsi. Falë Larry Rose Sr dhe Sunny Tate për të bërë të gjithë punën që ne do të gjeni më shumë pasi veteriner bën nekropsi. Unë do të kalojë në çdo informacion që ata të më dërgoni.

Lee Yateman

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

NIWRA: Round 2 Fillon Sot

NIWRA

Wildlife Rimëkëmbjes Shoqata Island Veriut ka nevojë për ndihmën tonë përsëri!

Ata kanë aplikuar për të Fondit të Komunitetit Aviva dhe në qoftë se e suksesshme, mund të marrin deri në $ 100,000 për përmirësimet në kafaze e tyre dhe linja ujore nëntokësore. Kjo është një grant i madh që merr asgjë më shumë se komunitetit na mbështet.

Ata bënë ai dërgoi Round 1, kështu që le të ndihmuar ata të ecin përpara edhe më larg! Ju lutem shkoni në faqen e internetit më poshtë, dhe të votojnë, votojnë, të votojnë!

http://www.avivacommunityfund.org/ideas/acf17386

Round 2 fillon sot në 9:00 am (Ju mund të votojnë një herë në ditë.) Ju mund të krijoni një llogari, ose ju mund të shpejt të nënshkruajë in me Facebook

Ju mund të përdorni lidhjen më poshtë për të dërguar këtë post për familjen dhe miqtë në mënyrë që ata mund të ndihmojë gjithashtu.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Update mbi situatën Wildlife në lumin Gold

Nootka Sound RCMP kanë marrë raportet e sightings Kugar në vende të ndryshme në të gjithë qytetin për ditët e fundit.

RCMP kanë qenë në mënyrë aktive ndjekur deri me këto të çon, por disa që janë duke u raportuan janë informata të dorës së tretë dhe shpesh orë pas faktit. Në disa raste, informacioni ishte i pasaktë dhe çorientuese.

Për shembull, raporti i një gjysmë ngrënë dreri në një oborr banorët ishte asgjë më shumë se një kockë derri.

RCMP besojnë se ekziston mundësia që një pumë është ende në zonën pasi anëtarët kanë konfirmuar një Sighting në natën e enjte në shumë vakant pranë banesave Gold kreshtë. Konservimi është bërë plotësisht i vetëdijshëm për situatën në komunitetin tonë, dhe kjo është mandati i tyre për të siguruar që kjo është trajtuar. Në një situatë emergjente megjithatë, policia do të veprojë për sigurinë publike.

Asnjë person në zonën tonë ka autorizim nga Ruajtjen pes të përdor qentë për ndjekjen ose Cougars gjueti në fshatin e lumit Gold. Megjithatë, duhet të raportohet një Sighting praktike dhe me kohë, Ruajtjes BC ka këshilluar se ata do të kthehen me hounds e tyre.

Tani për tani, RCMP këshillon publikun për të përdorur kujdes kur jashtë duke ecur si ne jetojmë në mjedisin e tyre dhe duhet të jenë të respektueshëm e kafshë të egra dhe të sigurt në të njëjtën kohë.

Buzz do të rinovuar në qoftë se ndonjë informacion të mëtejshëm lind. Në ndërkohë ju lutem, përdorni kuptim tuaj të përbashkët dhe të përpiqet të mos besojnë mulli thashetheme. Është e kuptueshme që kjo të jetë një temë e madhe për diskutim, por ajo shpesh mund të bëjë gjërat më keq dhe tregime të përshkallëzohen shpejt.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

NIWRA Nevojat ndihmën tonë!

NIW

Wildlife Rimëkëmbjes Shoqata Island Veriut ka nevojë për ndihmën tonë! (NIWRA është e vendosur në Errington dhe është vendi ku shumica e të vegjëlit tanë ariu janë dërguar, kur ata janë jetimë. Shumë pak janë dërguar gjatë viteve të fundit.)

Ata kanë aplikuar për të Fondit të Komunitetit Aviva dhe në qoftë se e suksesshme, mund të marrin deri në $ 100,000 për përmirësimet në kafaze e tyre dhe linja ujore nëntokësore. Kjo është një grant i madh që merr asgjë më shumë se komunitetit na mbështet.

Ju lutem shkoni në faqen e internetit më poshtë, dhe të votojnë, votojnë, të votojnë!

http://www.avivacommunityfund.org/ideas/acf17386

Round 1 përfundon në tri ditë dhe ata kanë nevojë në mënyrë të konsiderueshme më shumë vota për të marrë në 5 të lartë dhe të lëvizin për në raundin tjetër. (Ju mund të votojnë një herë në ditë.) Ju nuk keni për të krijuar një llogari, ose ju mund të shpejt të nënshkruajë in me Facebook

Ju mund të përdorni lidhjen më poshtë për të dërguar këtë post për familjen dhe miqtë në mënyrë që ata mund të ndihmojë gjithashtu.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kugar në Nimpkish / Eagle Dr Area

Nuk është një pumë i cili është parë në këto fusha natën e kaluar dhe sot. Kjo besohet të ketë qenë duke marrë kafshë të vogla, dhe është raportuar në backyards dhe madje edhe në një banorë mbështetur kuvertë!

RCMP janë në skenë tani duke u përpjekur për të gjetur cat dhe Ruajtjen janë në rrugën e tyre. Nga ajo që unë e di (si i 5: 05:00) macja ende nuk është kapur.

Për momentin, ju lutem mos ecin vetëm, apo do të lejojnë kafshët shtëpiake ose fëmijët jashtë.

Fqinjët në zonë, kur ju jeni të këshilluar që kërcënimi është hequr, mund të ju lutem këshillojë Buzz apo koment në këtë post - thanks!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Një Problem Njerëzit

Dje RCMP dhe Ruajtjen erdhi përreth dhe la një kurth ariu prapa shtëpinë time. Tani unë e di mbart mund të jetë irrituese. Ata vijnë kaluara shtëpinë time çdo vjeshtë në rrugën e tyre për të kudo që ata janë duke shkuar dhe me makinë qeni im i çmendur. Por kurth shqetëson më shumë, sepse unë e di se ata nuk zhvendosen mban. Është fundi i rrugës për atë të varfër.

Unë mund të përçartje dhe ngrit në qiell në lidhje me politikat tona kafshë të egra dhe të shkoni në lidhje me pse ata nuk mund të zhvendosen arinj, por njerëzit e unë jam me të vërtetë i mërzitur me të janë fqinjët e mi. Ariu është vetëm duke u përgatitur për dimër. Nëse ju vendosni ushqim për të, natyrisht ai do të bëhet një problem. Kur ju keni një shtëpi që mbështet për në pyll, pse do të ju lënë një frigorifer të plotë e ushqimit në kuvertë tuaj jashtë? Saj si duke e ftuar atë në një piknik. E njëjta gjë me fruta të pjekur, plehrash, ushqim i përkëdhelur, recyclables pa i larë, dhe lejon të shohim. . . Si për mbeturina? Kjo nuk është shkencë me raketa, njerëzit. Nëse ju ushqejmë ata që do të vijnë. Dhe një herë ata të fillojnë të vijnë, kjo është një dënim me vdekje. Ky nuk është një problem ariu, kjo është një problem i njerëzve, dhe njerëzit duhet të fillojë të marrë disa përgjegjësi për vendin në të cilin jetojnë.

Unë kërkoj falje për folks të cilët jetojnë afër meje, qeni im ishte mjaft e zhurmshme mbrëmë pasi dera zbriti në Teddy. Për të qenë krejtësisht i sinqertë unë shpresoj se ato që shkaktojnë këtë problem vë dëgjuarit zgjuar për atë dhe duke menduar për pasojat, por unë dyshoj atë.

Ne jemi të bekuar që jetojmë në një vend të tillë të bukur, me krijesa të tilla të bukura. Ju lutem mendoni dy herë dhe bëni atë që ju mund të për të mbajtur të gjithë të sigurt, duke përfshirë arinjve.

Suzanne Trevis
Conuma Drive

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Big Buck Duke gjykuar dhe Sociale

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri
2 Faqja 1 nga 2 1 2

Kliko për Speciale

RWES Moti Station

Mot