Junior Golf për Ages 8-16

Join Junior Golf!

Ajo është e hapur për të gjithë fëmijët 8-16 djem dhe vajza. Ajo do të jetë mbrëmje hënën dhe të disa prej të premteve fëmijët kanë jashtë nga shkolla. Ne do të doja të fillojë në fund të muajit prill në qoftë se ne kemi interes të mjaftueshme.

Për të regjistroheni ju lutemi telefononi:

Shënim: Kursi Golf ka disa klube të përdorur për ata që nuk kanë asnjë.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Qendra ujore Glow Swim

shkëlqim
Qendra ujore Glow Swim
E premte, 11 Pri
18:00-10:00
Hot Dogs dhe pijeve
Çmimet e rregullta pranimit
Shumë e fun & lojra
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Pashkëve Veza Hunt Komuniteti!

Pashkëve Veza Hunt

~ Pashkëve Veza Hunt ~
Hosted by lumit Gold Legjioni Mbretërore Kanadeze
Date: e diel 20 prill
Koha: 01:00
Vendi: Jashtë Hall LA (prapa Legjionit)
Moshat: 0 - Klasën e 5
FREE qentë e nxehtë dhe çokollatë të nxehtë!
Pashkëve Veza Hunt, Çmimet & Candy!
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Reja orë Qendra ujore për premteve

Mëngjeset Qendra ujore tani e hapur e premte 09:00 - mesditë
Pishinë kryesore në dispozicion: 10:15 - mesditë
Leisure pishinë, Vaskë nxehtë dhe sauna: 9:00 - mesditë
Aquafit: 9:15-10:15
Parent & Tot pagesë Swim: 10:00-11:00
Fitness Dhoma: 9:00 - mesditë
Pool Rihapet at 18:00-22:00
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Programi PARTY Paraqitur për Teens lumin Gold

PARTY (Parandalimi Alkooli dhe rrezikut Related Trauma në rini) i erdhi në lumin Gold këtë të fundit e martë, prill 1. Ky është një program i krijuar për të edukuar adoleshentët e pasoja tragjike dhe shkatërrimtare që mund të ndodhë me sjellje të rrezikut të marrë. Ajo u vënë në duke Island Shëndetësisë në bashkëpunim me pes tonë lokale Shërbimit të Ambulancës, Gold River Vullnetare Zjarrfikësit, RCMP, Klinika e lumit Gold Shëndetësisë dhe SD # 84.

Programi merr adoleshencë përmes një shumëllojshmëri të stacioneve interaktive të cilat e përshkruajnë rrugën e një pacienti traumave nëpër spital të rehabilitimit të jetë e mundur.

Studentët të fillojë së bashku me një seancë prezantuese dhe pastaj janë të ndarë në grupe më të vogla të cilat rrotullohen nëpër stacionet interaktive e mëposhtme:

Crash Scene: Studentët janë treguar një makinë aktuale rrëzua. Paramedikeve dhe responders parë të çojë ata përmes një përshkrim të asaj që ka të ngjarë që ndodhi duke shikuar në dëmin. Ata pastaj të tregojë disa nga pajisjet e përdorura në skenë dhe të tregojnë nxënësve se çfarë do të ndodhë në vendin e ngjarjes dhe në rrugë për në spital. Skena përplasje që ju shihni këtu është e vendosur në parkingun ndërtesën e komunës.

crashscene3 skena përplasje nxjerrje crashscene1 crashscene2

Trauma Dhoma: Studentët të parë një viktimë e sajuar (një nga shokët e tyre) të lidhur me të gjitha pajisjet që do të përdoren në një reanimim trauma kur ata arrijnë në spital. Një infermiere trauma punon nëpërmjet skenarit, duke e përshkruar atë që do të duken dhe të ndjehen të donte të jetë një pacient trauma. Ata ishin treguar edhe në dhomë morg.

ER Scene Skena morg

Aftësia e kufizuar / Rehabilitimi i stacionit: Ky stacion simulon atë që mund të jetë si të jetë lënë me një tru të përhershëm apo të lëndimit të palcës kurrizore. Studentëve u kërkohet të bëjnë aktivitetet themelore të cilat stimulohet trurit dhe dëmtime të tjera të kontrollit motor. Këtu studentët janë treguar duke u përpjekur për të vënë në dhe pastaj butonin një këmishë, dhe për të hapur dhe të pirë një kuti lëng.

station2 Rehab Stacioni Rehab 019

Pasojat Stacioni i: oficerët RCMP angazhojë nxënësit në një bisedë rreth disa nga ndërlikimet e tjera të vendimeve të tyre. Ata flasin për nivele të ndryshme të intoksikimit, diskutojnë N dhe licencave L, flasin për skena rrëzimit që ata kanë ndjekur personalisht dhe çfarë është si të ketë për të njoftuar të afërmit. Kjo ndodhi në zjarr lumit Gold Hall.

consequences2 Pasojat Station

Ju faleminderit për BCAS Njësia Kryesor Donna Schneider dhe ekuipazhit të saj: Ray Cowie, Jay Moreton dhe Alyshia Boyle. Faleminderit gjithashtu për të VIHA dhe infermjereve Russell, Marilyn dhe Barb, anëtarët GRVFD Miranda Hutchison, Rhonda i papërvojë, Doug Kryqit, John McPherson dhe Lisa Mellis-Jones, dhe Sgt. Jason Fiddler, CST. Murray Harper dhe CST. Jared Ryan me RCMP. Faleminderit të viktimave / pacientëve Evan Pitt dhe Mikayla rrezikoj, dhe një të veçantë ju falënderoj për Brad dhe Lynne Unger për dhurimin qentë e nxehtë. (Nëse dikush ka humbur, ju lutem let me know)

Një fundit ju falenderoj nga The Buzz për Jason Fiddler dhe Donna Schneider për fotografi!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

RWES Lajme & Datat speciale

20140226-201634.jpg

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

River Gold Skating Club Ice Trego

20140225-154219.jpg

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Misionet rinore Fest

MF_GOLDRIVER teen 25 janar 2014 2

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Kids Dance Program Duke filluar nga 20 janar

KIDS PROGRAMI DANCE

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Festimi Komuniteti Krishtlindje

Festimi Komuniteti Krishtlindje

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri
2 3 4 5 ... Last » Faqja 1 nga 9 1 2 3 4 5 ... E fundit »

Kliko për Speciale

Spotlight Resident

Email The Buzz!

info [at] goldriverbuzz [dot] com ? subjekt = River Gold Buzz Mail ">

Kategoritë

RWES Weather Station

Twitter avancimeve të mundshme

Mot