Shitje Piqem 15 Maj

Shitje Piqem Cody Savey

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Prill 30 Lëshimi i Record Tani Online

Klikoni foton më poshtë për të parë çështjen prill 30 e procesverbalit. (PDF viewer e nevojshme.)

30 Pri Record

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Një aventurë Arktik

Ajo ka qenë pothuajse tri javë pasi Jason Fiddler arriti në Iqaluit, Nunavut. Gjëja e parë që ai texted mua ishte "Është bukur këtu, qielli të ndritshme blu dhe kështu me diell! Ju duhet të veshin syze dielli të gjithë kohën! "(Xhami i tij është gjithmonë gjysmë e plotë, unë do t'i jap atë. :) )

muzg

Muzg i bukur natën e parë ai arriti.

Ai mbërriti vonë në pasdite se ditën e parë, ndërsa djemtë tashmë kishte atë duke luajtur hokej atë mbrëmje! Ai pastaj ka luajtur të gjitha fundjavë në Hockey Veriore Challenge 2014 . Lidhje Lajm CBC raportuar vetëm për ekipet e rinj, dhe Jay natyrisht ishte në ekipin timer Vjetër i cili mori asnjë shtypni whatsoever! Megjithatë, ekipi i tij arriti në vendin e dytë në flokë gri / pa ndarjen e tyre të flokëve!

Jason ka thënë se ai është shumë i habitur me atë që një qytet aktiv Iqaluit është. (Pop është rreth 8000+) Kur ju shikoni në foto, kjo nuk duket si shumë, por ndërtesat janë bërë të jetë funksional, dhe nuk kanë exteriors zbukuruar apo arsye. Pasi keni hap brenda ndërtesave, ata janë të mahnitshme, tha Jason. Sidomos ndërtesat si Legjislaturës (Iqaluit është kryeqyteti i Nunavut), dhe Qeverisë / ndërtesa të tjera territoriale. Carvings mrekullueshëm Inuit dhe Objekti kulturore janë kudo.

Dhe ju do të shihni ndërtesat historike të tilla si kjo:

Pas tregtare HBC

Pas tregtare HBC

Nëse ju klikoni në foto për të zgjeruar, ju do të shihni datën - 1670!

Sendet dhe kamion e tij nuk kanë arritur ende - ata thanë se mund të marrë diku nga dy javë për dy muaj! (Items shkoj me tren në Lindje, pastaj nga ndesh apo aeroplan në Iqaluit.) Deri tani për tani, ai është ngarje këtë djalë të keq:

Iqaluit ATV Kjo është ligjore për të përzënë këto në rrugë, si dhe ATV-së, Ski-doos, sleds qen, etj Është e zezë, dhe të konvertueshme - vetëm si automjet ka mbetur i ulur në rrugë me pemë e mia!

Duke folur për sleds qen, po, ata janë kudo. Qentë këtu janë shumë, shumë të rëndësishme për të pronarëve të tyre dhe janë marrë kujdesin e mirë. Në muajt e dimrit, ekipet qen janë të vendosur në gji ngrirë. Në këtë mënyrë "rrëmujë" dhe çdo ushqim të mbetur qen shkrihet në gji në pranverë dhe është zhdukur.

qen sajë

Përgjegjësitë Jason kanë rritur 100 fish nga Nootka Sound. Ai është ende në pritje të Parlamentit të nënshkruajnë zyrtarisht në komisionin e tij për Inspector, kështu që deri që të ndodhë, ai ka të veshin një kostum dhe kravatë në punë - nuk mund të veshin rroba e tij të reja, derisa Këshilli i vetmuar nuk është gjë. Titulli i tij zyrtar në ndërkohë është A / OIC Qikiqtani Qarkut (oficer që vepron në ngarkuar Qikiqtani Qarkut (Kick-a-tan-ee). Qikiqtani Qarkut është në të kuqe poshtë. Rozë është pjesa tjetër e territorit të Nunavut.

Nunavut_Qikiqtaaluk_Region

Territori i Nunavut

Ai mbikëqyr 13 detashmente në rrethin e tij në Baffin dhe Ellesmere Islands.

Nunavut-map-Jay

Kliko në këtë foto per ta zmadhuar.

Deri tani, ai ka fluturuar dhe vizitoi dy nga repartet që ai mbikqyr: Pangnirtung (Pop rreth 1400) dhe Qikiqtarjuaq . (Pop rreth 520) Çdo të mendoj se si të shprehem ato? Pang-NIR-tung, e cila është shumë përpara ngushtë (Pang për të shkurtër), dhe Kick-a-tar-ju-Wack. (Këto janë supozime mia godet bazuar në atë se si unë e kam dëgjuar ato.)

RCMP Plane

Ulje në Qikiqtarguaq

Ulje në Qikiqtarguaq

St Michael dhe e gjithë Kisha Engjëjt në Qikiqtarjuaq

St Michael dhe e gjithë Kisha Engjëjt në Qikiqtarjuaq

Ngrirë gji në Pangnirtung

Ngrirë gji në Pangnirtung

Aeroporti Pangnirtung

Aeroporti Pangnirtung

Pangnirtung kompani dënesë

Pangnirtung kompani dënesë

Javën e kaluar ai ka qenë mbi-thërrasë Zyrtar për tërë territorin e Nunavut. Nëse ndonjë prej komandantëve shkëputjes kudo në Nunavut nevojë për ndihmë me një fotografi të madhe, ata njoftojnë menjëherë Jasonin. Kjo ka mbajtur atë shumë të zënë mbikëqyrjen fotografi të mëdha, dhe të marrjes së vendimit për të fluturuar grupe të veçanta në këto fusha apo jo. Deri tani ai më ka trajtuar me një vrasje, vetëvrasjeve dhe një qytet njeri përhumbur me një armë gjahu, kërcënon për të xhiruar të gjithë. Kjo nuk është e gjitha në qytetin e Iqaluit mbani mend, kjo është në të gjithë territorin.

Që e mbajti atë goxha i zënë këtë javë të fundit, dhe definitivisht e la atë mungojnë gjumë të rëndë! Ai donte një sfidë të re, dhe unë mendoj se ai e mori atë!

Ai ka përmendur se ai ka ndjenjat përmalluar për shtëpi disa herë. Ai mungon shkëputja këtu në lumin Gold, dhe natyrisht mungon të gjithë miqtë e tij dhe miqtë e tij hokej! (Awwww)

Më shumë updates për të ardhur si unë të marrë ato - pasi kompjuteri i tij arrin, unë pres shumë më shumë foto!

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Cast votën tuaj për rrugën që ju bën servilizëm

Via BCAA:

Deri më 26 maj, votë për një rrugë që ju mendoni është e pasigurt dhe në nevojë të dëshpëruar për riparim ose redesign. BCAA do të ndajnë rezultatet e plota të anketimit me qeverinë për të inkurajuar përmirësime. Rrugët marrin 10 vota ose më shumë do të jenë të theksuara në raportin e dhënë tek autoritetet rrugore. Pra, ndani këtë me komunitetin tuaj, familjen dhe miqtë. Rruga keni frikë mund të përfundojë deri në Top 10 Lista "Rrugëve më të keq".

Voto për 'më e keqja' Road BC-së! Cila rrugë ju frustron shumë? Dhe, çka në lidhje me atë që ju bën servilizëm? Flasin dhe të hedhin votën tuaj tani.

Votojnë për rrugën më të keq BC këtu

Hapi 1: Kërkoni rrugën tuaj

Shkruani emrin e rrugës dhe të qytetit pastaj goditi butonin e kërkimit. Në qoftë se rruga juaj shfaqet në drop down menu, zgjidhni atë dhe pastaj goditi butonin e kërkimit. Navigate hartën për të gjetur rrugën tuaj.

Hapi 2: Zgjidhni rrugën tuaj

Klik të vetëm në shtrirje të rrugës që ju dëshironi për të votuar për të dhe pastaj klikoni në majë gjilpëre kuqe.

Hapi 3: Kliko mbi "Voto për këtë ROAD TANI"

Hapi 4: Shkruani të dhënat tuaja dhe ju jeni bërë!

Ne do të ndajnë rezultatet e plota të anketimit me qeverinë për të inkurajuar përmirësime. Rrugët të cilat marrin 10 vota ose më shumë do të jenë të theksuara në raport me qeverinë. Pra, ndani këtë me komunitetin tuaj, familjen dhe miqtë.

Unë vetëm votuar dhe ka marrë këtë mesazh:

Faleminderit për votën tuaj!

Gold River Highway, River Campbell, British Columbia tani renditet numër 25 në British Columbia.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Draft Raportet Strathcona Ushqim Projektit Sigurimit & Shtëpi Hapur

Press Release - 9 Maj 2014

Strathcona Project Security Food liron draft raporte për shqyrtim publik

A ju intereson në lidhje me ushqimin? Projekti Strathcona Food Security ka lëshuar tashmë draft raportet e saj për komente publike. Kjo iniciativë e përbashkët në mes të Veriut Island College dhe Island Shëndetësisë detaje rezultatet e hulumtimit të kryer në vjeshtën e vitit 2013 mbi sigurinë e ushqimit në rajonin Strathcona.

Siguria ushqimore është kur çdokush ka qasje në ushqim të mjaftueshëm, të sigurt dhe kalori që plotëson preferencat e tyre ushqimore, dhe është prodhuar në mënyrë të qëndrueshme.

"Projekti ka vizituar shumë komunitete Strathcona për të dëgjuar atë që njerëzit kishin për të thënë në lidhje me sigurinë e tyre ushqimore, dhe tani ne jemi duke kontrolluar në për të siguruar që ne kemi marrë atë të drejtë," thotë Cynthia Bendickson, koordinatore e projektit. "Ne patjetër kemi disa sfida, duke përfshirë qasje të kufizuar ndaj produkteve bujqësore vendore dhe shumë njerëz duke luftuar për të përballuar ushqim të shëndetshëm, por ajo ishte e madhe për të dëgjuar në lidhje me sa kopshtarisë, peshkimi dhe gjuetia po ndodh në Strathcona dhe se si ajo duket të jetë në rritje . "

Draft Raportet përfshijnë një nevojat e sigurisë të ushqimit Vlerësimit, një vlerësim e Fizibilitetit Security Food Networking Qendër, si dhe një Plan Veprimi Kornizë sigurinë ushqimore. Ata janë në dispozicion për të hyrë në blog projektit në www.strathconafoodsecurity.wordpress.com dhe komentet janë të hapura deri më 8 qershor 2014. Një seri e shtëpive të hapura do të mbahet për të siguruar një mundësi për të diskutuar ndonjë pyetje dhe reagime të veçantë me stafin e projektit. Shtëpitë e hapura do të zhvillohet në komunitetet e mëposhtme:

  • • Kyuquot dhe Zeballos 12 maj dhe 13
  • • Tahsis dhe River Gold, 24 maj
  • • Campbell River, 28 maj
  • • Sayward, 29 maj
  • • Cortes Island dhe Quadra Island, 31 maj

Për më shumë detaje ju lutem vizitoni blog ose kontaktoni Cynthia Bendickson, Koordinator i Projektit në cbendickson [në] gmail [dot] com ose (250) 202-1320.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Shkolla Mbledhja e Bordit - Kyuquot

TAKIMI I RREGULLT E BORDIT TË ARSIMIT
Do të mbahet
E hënë, maj 12, 2014, AT 04:00
AT KULTURORE qendër KYUQUOT.
PUBLIKE ftohet.
Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Administrator operacionet e nevojshme - River Gold

Admin Ops - NFO (maj 2014) Afishimi i jashtëm

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Super Valu Specials 09-15 maj

BUZZ_PAGE1_colour_ad_gr_sv_may9-15_2014 BUZZ_PAGE2_colour_ad_gr_sv_may9-15_2014

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

REDUKTUAR! TANI VETEM $ 199,000!

385-Nimpkish

385 Nimpkish Drive - $ 199,000

Sillni Ide Biznesi juaj

BLERJE shkëlqyer në këtë pronë komerciale në lumin Gold !! Ndërtesa (e ndërtuar në vitin 1997) është përafërsisht. 3000 sq ft, kulmi i ri në vitin 2010, shumë .41 acre ka hookups shtesë të shërbimit për çdo zhvillim të ardhshëm! Paraqitjen e tanishme është për një restorant në hapësirat kryesore dhe tre zyra në katin e dytë, megjithatë, ka shumë përdorime të tjera të lejuara si pakicë dhe të tregut, lokaleve të licencuar, clubroo MS, etj - gjithashtu e mundur që të ketë një kujdestar suite up! Një shans për të hapur biznesin tuaj dhe me qira ndonjë hapësirë ​​shtesë për të ndihmuar me peng! Pikëpamjet e bukur malore dhe një vend i madh pranë pazar dhe motel!

Pronari dëshiron shitur dhe është i hapur për oferta!

Për më shumë informacion, ose për të parë, ju lutem kontaktoni Donna Reynolds, Century 21 Arbutus Realty , në 250-283-7515.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri

Një "Ekrane Wizard & More" Installer do të jetë në GR e hënë 12 Maj

Tri-fish-Wizard

Kliko imazhin për ta zmadhuar në një dritare të re

ekranet Wizard & More installer nga Lumi Campbell do të jetë në River Gold bërë një instalim të mëngjesit të 12 maj (e hënë). Ai do të jetë në dispozicion të hënën pasdite pas instalimit të tij në mëngjes dikush duhet të jenë të interesuar në produktet e tyre. Pasi që ai tashmë do të jetë në qytet, kjo është një mundësi e madhe për të rrëmbyer atë Dan Mbretin -! 250-205-1193.

Ju lutem klikoni në lidhjet individuale poshtë për të parë prodhimet e tyre të ndryshme:

Anulohet Screen Dyer

Ekranet e sigurisë

Awnings anulohet

Ekranet anulohet motorizuar

Anulohet Pergola Canopies

Ekranet Standard

HD Rrëshqitje Dyer Screen

Polifonik-Awns

Përsëri, ju lutem kontaktoni Dan mbret në 250-205-1193 për të gjitha ekranet tuaja dritare, ekranet anulohet, ekranet e sigurisë dhe nevojat e mbyllur.

Email This Post to a Friend Email këtë post në Shoqëri
10 20 ... 28 29 30 31 32 ... 40 50 60 ... Last » Page 30 of 249 «First ... 10 20 ... 28 29 30 31 32 ... 40 50 60 ... E fundit »

Kliko për Speciale

Spotlight Resident

Email lëvizje!

info [at] goldriverbuzz [dot] com ? nënshtrohet = River Gold Buzz Mail ">

Kategoritë

RWES Moti Station

Twitter pa tru

Mot